Saturday, December 13, 2008

Erikoista posliininmaalausta


Sain nämä lautaset valkoisina joulukalenterista ja piirtelin niihin antiikkilautaskuvioita, kyllä vain, kuulakärkikynällä. Pohdin vielä, että tummentaisinko pohjaväriä hiukan sieltä täältä ennen lakkaamista. Nyt nuo kuviot näkyvät aika selkeästi, mutta lakka ehkä niitä vähän pehmentää. Näiden on tarkoitus olla tooosi vanhoja lautasia, kaikki eri sarjaa. Mä teen vielä joskus sellaisen aneemisenvärisen antiikkikeräilijän huoneen, onko se sitten valkoista ja sinistä vaiko valkoista ja lämpimiä sävyjä, en vielä tiedä, vaiko peräti kokovalkoista, mutta sellainen on ehkä tehtävä ja ihan erillisenä. Koko taloa en osaisi valkoisena ajatella, mutta kuvissa valkoinen on tosi kaunista kaikenlaisten harmaiden ja vaaleiden kanssa tai sitten tosiaan vähän sinisellä maustettuna.

7 comments:

SusannaT said...

Tulipa niistä kauniita...

Anonymous said...

Vautsi, onpa tosi hienoja! Multa jäis tuollaiset kuviot kyllä piirtämättä... Kivalta kuulostaa muutenkin tuo antiikkiprojekti. :)

Anonymous said...

Mulla saattais kuulakärkikynällä piirtäessä mennä antiikkilautasista puolet roskiin... hauskan kuuloinen projekti tulossa :)

Anonymous said...

suorastaan törkeän ihanan näköisiä. kyllä sä vaan olet liian taitava.

hannajaleijona said...

Kiitos kiitos, mä ryöstin tuon idean Tukholman markkinoilta, kun sieltä oli joku matkalainen ostanut vähän tuon oloisia, mutta isompia vateja ja sellaisia.

Debbie said...

Beautiful Plates..

Anonymous said...

Ihan mielettömän hienoja lautasia olet saanut kyllä kuulakärkikynällä aikaan :) Pitäis varmaan itekin kokeilla..mutta lopputulos vois olla hiukan erilainen ;)