Monday, December 1, 2008

Vihdoinkin saa avata! (osa 2)


Katriinan valtava ensimmäisen päivän paketti herätti kovasti uteliaisuutta jo ennen h-hetkeä. Paketista löytyi täydellisen upea pingispöytä mailoineen. Olin niin innoissani, että Aavan piti jo toppuutella, että äiti se on vaan pingispöytä, yritäs nyt rauhottua... Höh, vai muka vaan pingispöytä. Katsokaa nyt miten kaunis! Teatterin porukka vaatii erillistä virkistyshuonetta, mutta saavat tyytyä siihen, että henkilökunnan lämpiössä on tila pöydälle. Tekniikan pojat (joita en siis ole vielä edes huovuttanut) odottavat jo intona, että saavat järjestää turnauksen. Kiitos Kati!

3 comments:

Anonymous said...

Riemastuttavan näköinen poppoo! Millä sä noi mailat oikein kiinnitit? Liimallako =D

hannajaleijona said...

Höhhi, en toki, mutta tuollaisella kiinnitysvahalla. Ei ihan niinkuin tacky wax, vaan sellaista sinitarran oloista, mutta valkoista ja vähän pehmoisempaa eikä niin tahmeaa. Sitä oli jossain lähetyksessä kiinnittämässä jotain nippeliä, ja heti sen säästin omaan kuvauskäyttöön... mitäänhän ei voi heittää pois.

Anonymous said...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀