Sunday, December 21, 2008

Kalenteriylläreistä tehtyä


Koiruus on onnessaan, kun yleensä poseeraamaan pääsevät kissa ja possu... Heidän korvansa eivät sovi kunnolla tämän kruunun kanssa. Tämä koira on vähän hankala tapaus. Neitoa lähdin tekemään, Nanna luuli herraksi ja sitten aloin itsekin katsella, että kumpikos tämä nyt oikeastaan onkaan. Jää nähtäväksi. Tein kruunun Katriinan paketista löytyneestä nauhasta. Aikas hieno ja helppo homma. Täytyi vaan leikata ja liimata.Parin päivän takaisista terälehdistä syntyi hame, pohdin vielä laittaisiko siihen kaikenlaista hörsöä vaiko eikö. Tuo materiaali täytyy laittaa korvan taakse. Teatterin tytöille voisi syntyä puku jos toinenkin ja liukuvärjätyt hameosat pysyisivät kivasti törröllään ihan noin vaan. Tuo paita on sukasta sutaistu treenipaita, ihan liian iso ja kulahtanut. Hihat on ihan absurdit, mutta väri sopii tälle kikkarapäälle. Tämä oli Tarulla myynnissä viime kevään Tampereen messuilla alekorissa suoratukkaisena. Käytin vähän hammastikkupaplareita ja nyt hän on aikas lumoava. Edellisen gootin kaksossisko tavallaan, samasta muotista, mutta aika eri luonteinen tapaus.

Made a crown out of a piece of ribbon from my christmas-calender. This goes to my dog-theatre. There are so far also a cat and a pig working as actresses. I'm also starting a petal-skirt made of calender-gift. The shirt is just an awful over-sized rag she uses while working out..

4 comments:

Anonymous said...

Hauska kommentti sinulta, mutta niin totta varmaan ulkopuolisen silmin. Itselleni talo elää ihan silmien edessä omaa tarinaansa, joten en ihmettele enää mitään ;) Sadun maailmassa kun kaikki on mahdollista: pieneenkin tilaan voi saada mahtumaan isoja asioita :D

Anonymous said...

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta Hanna!

TRANSPORTER said...

Hi mate! You gotta wonderful blog! You know what? We got surprise for you and a FREE gifts as well!
Give yourself a peep on my blog http://transporter-trendspotting.blogspot.com/ and your will find that you're saving your pocket in this resession time!

Cheers!

Anonymous said...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀