Saturday, December 20, 2008

Arpa kohtalon on aina arvaamaton...

Kirjoitin kommentaattorien nimet pikkuisille lapuille ja onnenpoika Ville poimi rasiasta voittajat. Voittokuvasta unohtui yksi kerälle kiertynyt harmaa kissanroikale pois, mutta tämmöistä olisi tulossa:


Ruttunaamainen basset, josta on vaikea saada kunnon kuvaa, lähtee Susannalle. Ohhoh, saapa nähdä mitä Mary tykkää, päästääkö moista ollenkaan Glencroftiin... Sekarotuinen nuori koirankutale lähtee Keijukammarin Tanjalle. Crowmoor courtissa on onneksi sen verran porukkaa, että jollakulla puutarhurin perheellä vaikkapa voi olla tämmöinen lehtolapsi hoidokkinaan, ehkä... Pötköttävä kissa lähtee kiusaamaan HoOn Villa Lumililjan valkoisia koiria ja tuo nallukka lähtee Millimari-Tiinalle. Tuo on aika ajaton kaveri, onneksi sopii ehkä moneen ympäristöön. Nämä saa siis tietysti laittaa ihan minne vaan tai antaa eteenpäin, mutta toivottavasti joku käyttö löytyy... Onneksi olkoon voittajille. Mä alan metsästää teidän osoitteitanne, jotta voin lähettää kaverit uusiin koteihinsa. Hyvällä mäihällä nämä saattavat ehtiä jouluksi, vaikka postilla taitaa olla kyllä vuoden hirvein ryysis juuri nyt.

Lottery-prizes are here and soon on their way to their new homes.

4 comments:

Anonymous said...

Olipas ihana juttu tämä voitto! Koiruus pääsee tulevan kahvilan vahdiksi :)

Lämmintä Joulua!

H / Lumimäellä said...

Ihanaa! Suurkiitos. Kissa onkin tervetullut Villa Lumililjaan koiria kiusaamaan ;) ja hiirien "iloksi" kellarin vahdiksi. Todennäköisesti kisuli tulee olemaan Villa Lumililjan perheen mummon, mutta nyt se on kartanossa hoidossa hiiriä häätämässä :)

Anonymous said...

Ooh, onpa ihanaa, nallukka löytää varmasti paikkansa! Kiitos :)

Anonymous said...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀