Wednesday, December 24, 2008

Hämeenlinnan nukkekotikerhon jouluswap - Club swap

Meillä on Hämeenlinnan kerhossa sellaisia taitureita, että sukat pyörii kerhoswapeissa jalassa. Jouluswappiin oli ihan pakko osallistua, vaikka vähän meinasi kiireen puolelle mennä ja voi mitä aarteita nyt pyörittelenkään näpeissäni. Suurin osa paketeista oli vielä niin kauniita minikortteineen kaikkineen. Minä taas Hannamaiseen tapaani runnoin minini häthätää nimettömiin pusseihin. Nolona pahoittelen tätä huonoa tapaani...

We had a christmas-swap in our dollhouse club in Hämeenlinna and the gifts are just unbelievably good!


Ulla on yksi parhaita tietämiäni laukkujen tekijöitä (siis ulkomaiden taiturit mukaanlukien). Hänen reppunsa, salkkunsa ja pikkuinen jenkkikassinsa ovat käsittämättömän siistiä työtä ja materiaalivalintoja myöten täydellisyyttä hamuavia. Tämä laukku on aivan hurmaava koristekirjailuineen ja -saumoineen ja solkineen kaikkineen. Paketissa oli kaiken kukkuraksi mukana vielä Budapest-rasia ja pikkuruinen enkelipatsas.Tämä kuva kulkee hetken ilman tekijän nimeä, koska pelkään, että laitan sen väärin. Pitää varmistaa vielä. Edit: Varmistettu on ja Paulahan se tietysti oli kyseessä. Kiitokset Paulalle! Olen ihan älytön pöpperö nimien kanssa.... Kuva ei tee oikeutta tuolle lämpömittarille, joka on aivan hillitön eikä tuossa tuuliviirissäkään juuri moitteen sijaa löydy minun silmissäni. Upeita miniatyyrejä.Terhi on virkannut älyttömän suloisia vihreitä tyynyjä. Minulla on samantyyppiset vaaleanpunaiset ja luulenpa, että nämä kaikki kohtaavat vielä jonkun soffan päällä.Sari on pistellyt söpöt ovikyltit kaikille. Yksivärisistä huovutuksista on melko mahdoton ottaa hyvää kuvaa, tässäkin tuon nallen muoto meinaa vähän kadota.Riitta on pakannut kauniita jouluisia juttuja, herkän kranssin, upeanpunaisen joulupallon, kynttilän ja kauniin ympärivuotiseen käyttöön tulevan omenatyynyn.Pico on laitellut käsinpainetun liinan ja tunnelmallisen aidonnäköisen puurokulhon.Päivissä on modistin vikaa ja näköjään laukut yhtälailla hallussa. Teatterin sikaprimadonna alkaa kasvattaa egoaan sitä mukaa, kun hepenet lisääntyvät... hän nappasi nämä heti päälleen, vaikka joutuikin tunkemaan korvansa ruttuun hatun sisään. Kauneuden takiahan joutuu kuulemma kärsimään.Heleena oli väkertänyt aivan ihanan kiiltokuva-albumin, jossa on sivu sivun perään ihania, juuri sopivan kokoisia nostalgisia kiiltokuvia. Lisäksi sain pikkuruisen joulukellon ja oikean, leikatun ja punotun joulusydämen.Henna oli tehnyt kukkia, upean bonsain ja hyasinttiasetelman. Mukana oli vielä bonsai-kirja.

Minä huovutin kerholaisille kettupuuhkat paitsi Heleenalle (jolla on jo puuhka vai onko peräti kaksi) sarvipään seinälle.