Monday, December 8, 2008

Kerhoterveiset ja muuta

Tämmöinen kisu syntyi kuvien perusteella tänään. Asento ei ole yhtä rento, kuin alkuperäisellä ja kuvissa tuo huopakissa ei vaan ole edukseen. Joskus on vaikea saada elukoista hyvää kuvaa.



Tapasimme Hämeenlinnan kerhon kanssa Hennalla ja voi sitä huutoa ja naurua ja ihmettelyä! Oli ihana ilta, kiitoksia seurasta. Tässä vähän heilahtanut seurue ihailee Päivin tuuheaa kaunista joulukuusta. Päivi taiteili kuuseen upeita koristeita, Ulla teki valaisinta, Terhi useammankin, minä leopardin ja mitäs muuta vielä muut tekivätkään. Pahus vie unohdin kuvata loppukerhosta tuotoksemme... Jaoimme jouluswapin paketteja, joita kertyi iso kasa. Niiden kanssa pitäisi sitten jouluun asti malttaa odotella. Selailimme uusia kirjoja ja taitaa tilaus jos toinenkin lähteä Ranskan suuntaan. Onnistuin myös kartuttamaan aarrekokoelmaani, mutta siitä vähän myöhemmin.



Muuten, tosi kiva joulukalenteri löytyy osoitteesta http://adventkalender.punt.nl/ (Mun pitää vielä opetella laittamaan linkki tänne tekstiin... nolona tunnustaa hän).

4 comments:

Anonymous said...

Voi taivas! Kissa on niin oikean näköinen, että huimaa...

Anonymous said...

Kissa on suloinen, aivan kuin esikuvansa! Toi on kyllä ihan käsittämätön taito osata tehdä jotain noin pientä valokuvasta...

Eija said...

Ihan turhaa vaatimattomuutta - tuo kissa on HIENO. En voi muuta kuin ihmetellä sinun eläinten anatomista oikeaa tuntua! (Sinun työt menisi Kensingtonissa kaupaksi ja lujaa! Minä tein Raision kurssilla elämäni ekan huovutustyön ja ohjaaja Ninnalla oli mallina sinun tekemä upea kissa. Lopputuloksena oli jotenkin niin outo otus, että siitä ei tiedä onko kissa vai mikä, mutta nyt Rontti Simo on Tanen kaverina. Ja hassua: minä tykkään Rontista tosi paljon, vaikka onkin ihan "pilalle mennyt versio"

hannajaleijona said...

Kiitos kovasti!
Itse sitä aina näkee töissään ne puutteet helpommin... Eija muuten, eikös olekin jännä tuo, kun varsinkin noissa huovutuksissa siihen otukseen tulee joku kumma sulous, vaikka se olisikin vähän puutteellinen? En muuten ollenkaan usko, että se sinun kissasi oikeasti on huono...