Tuesday, December 2, 2008

Joulukuun toisen kalenteriaarre

Nyt meinaa bloggerilla ja minulla olla erilaiset tahdot kuvien lataamisessa. Onnistuin liittämään blogiini blogilistan, jonne laitoin seuraamiani blogeja. Se löytyy kaiketi tuolta ihan alhaalta, ainakin minun näkymässäni. Kävijälaskurin ajattelin vielä opetella laittamaan, kunhan joudan. Kuvia tämä ei meinaa suostua laittamaan kuin yhden kerrallaan. Mutta katellaan.


Katin kalenterista tuli aivan mielettömän upea aarre. Pikkuruisia rattaita ja nippeleitä, kellon osia taitavat olla kaikki. Minun mielikuvitukseni alkoi näistä väkertää sellaista aurinkokuntamallia, jossa aurinko on keskellä ja kampea vääntämällä maa ja kuu pyörivät omia ratojaan siinä ympärillä. Ai että olis hieno... Tässäkin loppukaneettina, että katellaan.


Nasun kalenterista tuli valosarjan lamppuja. Nuo muoviosat saa irrotettua ja jäljelle jää upea lasinen pullon muoto. Öljylamppuunkin tai muunlaiseen lyhtyyn noista lasiosista olisi. Toisaalta luulen, että muoviosista saisi pienten lamppujen kanssa spotteja teatterin tarpeisiin, tai vaikka helmien avulla lavastevarastoon laitettavaksi.


Tiinan kalenterista tuli kauniita tammenterhoja. Ajattelin katsoa yhdestä, että mitä tuo terho on syönyt, jos siitä vaikka saisi kaiverrettua jonkinlaisen astian. Muoto ja väri ja rakenne kun ovat niin kauniita. Noihin hattuihin ajattelin tällä kertaa huovuttaa terhot ihan 1:1 koristeeksi.

Kiitos ystävät!