Tuesday, December 2, 2008

Kolmas luukku

Joulukuu on minikuukausista parhain, mutta täytyy sanoa, että nyt muu elämä meinaa vähän haitata harrastamista. Täytyisi ehtiä notkua huippuunsa vilkastuneessa netissä ja tehdä kaikkea pientä uusista aarteista...


Voiko olla mitään näin söpöä? Katin paketista löytyi kolme aivan mahtavaa maatuskanukkea takarivissä. Kuvasin saman tien minun ja Aavan yhteisen maatuskakokoelman kokonaisuudessaan. Nämä ovat mininä aivan vastustamattomia. Aava pyysi ja sai näistä uusista sinisen ja hänelle kuuluu myös edessä oleva punainen.


Nasun paketista tuli metallinen osa, en kylläkään tiedä mikä tämä oikeasti on. Mininä asia on aivan selkeä. Tämä on miekka teatteriin. Siihen täytyy vain veistää kahva ja ehkä askarrella-paskarrella tuppi. Tämä on ihana löytö. Saavat vaan olla vähän varuillaan näyttämöllä tämän kanssa, kun tämä on aika terävä.


Tiinan paketti rahisi mukavasti. Sisältä löytyi kultahiekkaa. Kuva on suurennos ja väri on vähän vääristynyt, mutta siitä saa käsityksen mistä on kyse. Tätä voisi käyttää vaikka akvaariohiekkana, hiekkalaatikkoon tämä on aivan liian hienoa. Aava ehdotti, että se voisi olla nukkekodin kissanhiekkaa ja totesin vaan, että ei käy. Meillä on kissan vessassa puupellettejä, mininäkin sitten joskus, jos teen Pirtin Otsolle vessankin.

Nyt tulee parin päivän nettitauko minulle, mutta sitten taas palaillaan...