Thursday, December 18, 2008

Peruukin laittoa - wigging a doll


Taru Astikaisen muotoilema vanha nainen on käsittämättömän kaunis nukke. Nuo kasvot ja kaulan seutu ovat todella pienet ja hienopiirteiset, ryhti jotenkin niin aito ja samalla muokattavissa erilaisiin tunnelmiin. Ehkä onnistunein vanhus nukkena, jonka olen nähnyt. Näitä on monella ja moneen nukkeen on saanut tutustua netin kautta nimeä ja luonnetta myöten, jotka ovat kuvissa ja jutuissa tulleet esiin. Tämä minun rouvani hakee vielä muotoaan ja luonnettaan ja nimeään myös, mutta hurjan vapaa hän tulee olemaan, se on varma. Jännää on myös se, että muiden nukkien näkeminen vaatetta ei tunnu missään, mutta tätä en tykkää kuvata paljaana, tämä on jo nyt liian henkilö. Toistaiseksi hiukset saavat olla valkoiset ja vapaana, merinovillaa.

I started wigging a doll by Taru Astikainen. This is probably the best old lady doll I've seen. So delicate and beautiful. The hair is merino wool. We'll see how she'll turn out to be.

2 comments:

Virpi said...

Todella, niin kaunis että sanattomaksi vetää! Ilme on erittäin eteerinen ja piirteet todellakin hienot. Koska en voi olla vertaamatta tätä Vailiin, sanoisin, että tässä on sellaista erilaista hienopiirteisyyttä. On Vailikin hienopiirteinen, mutta Vailin katsessa on hieman tiukempi sävy, joka mielestäni kuvastaa hänen jämptiä persoonaansa. Upea nukke ja ymmärrän tunteesi nuken "persoonasta", minulla on ihan samanlaisia! Tästä olisi tosi kiva nähdä lisää kuvia! Tulen seuraamaan innolla hänen vaatettamistaan ja muita vaiheita!

Anonymous said...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀