Thursday, December 25, 2008

Nke-listan synttäriswap -08

Hyvää synttäriä minulle! Alan olla keski-ikäinen, eikös 37 sellaista meinaa? Mainio ikä kertakaikkiaan ja tämä on maailman mainioin tapa juhlistaa, availla taidokkaasti tehtyjä miniatyyrejä kauniista paketeista... Vähän on sellainen olo, että tämä on aivan liikaa... Kuvat eivät voi paljastaa, miten kauniita esineitä sain.

I took part on our net-group's birthday-swap and now is my turn opening beautiful gifts...



Teijan kuori vähän värisi käsissä ennen kuin aukaisin sen... Sisältä paljastui jotain lumoavan kaunista ja sellaista, jonka valmistus on minusta vähintäänkin taikasormia vaativaa. Tuo nalle on suloinen ja soma ja luttana ja sellainen, jota on pakko vähän silitellä korvan takaa ja laittaa istumaan ja sitten taas seisomaan ja nuken syliin ja sohvan nurkkaan... siis leikkimään houkutteleva! Tuo on virkattu aivan ohuesta langasta. Mukana on myös kaunis helistin ja nämä antoivat viimeisen niitin päätökselle, että Pirtissä väliaikaisesti majaileva vauva on kuin onkin tyttöpuolinen. Kiitän ja kumarran!



Saanan kortin suloinen luisteleva enkeli päätyy jonnekin seinälle. Paketissa oli kaunis sinikukallinen maljakko, jotenkin samanoloinen kuin taannoin kuvioimani lautaset. Kyllä sellainen sinivalkoposliiniboksi olisi sittenkin aikas kiva... tai sitten joku nukeista kerää semmoisia keittiöönsä. Tuo pikkuruinen posliinikissa on ihana, näitä minä keräilen hiljalleen... tarkasti on siis huomattu, mitä minulle lähettää. Aivan nappilahja tämäkin. Kiitos!



Nasu on laittanut pakettiin vaikka mitä. Noita kaulakoruja osasin vähän odottaakin, yhtä kappaletta, tulikin kolme. No, minä olen hämmästyneen kiitollinen ja samalla tyytyväinen siitä, että teatterin mimmeille ei tule kamala tappelu... Tosin valkoiset helmet nappaan yhdelle Tarun nukelle, jolle ne sopivat aivan täydellisesti. Sikaprimadonnalla on jo olemassaoleva, vähän överi, moninkertainen helminauha pitkän kaulansa koristuksena miltei aina (helmiä sioille nääs). Näiden aarteiden lisäksi paketissa oli kaunista kangasta, paspis-pahvia, kahvipurkkiprintti Pirttiin, kertakaikkisen upea pitsikaulus edit:(höhhi minua, kyseessä on siis reunapitsi!), ooppiumipullo Fauniukselle (eläinlääkäri, jolle teen hitaanlaisesti taloa), Stephen Kingin kirja (Ville tykkää lukea näitä, Pirttiin siis, sopii kuin nenä naamaan) ja tuollainen ihastuttava joululeipä, jollaista olen ahnaasti joskus katsellut... Kiitos!



Nanna yllätti minut istutuksella, joka on, aivan oikein, autonrenkaassa! Tuo on ihan huippu! Enkä olisi tuollaista itse kekannut millään. Aivan ihana Pirtin pihalle, kunhan se piha ilmestyy joskus talon ympärille. Nanna oli laittanut mukaan lampaantaljan, joka tulee tarpeeseen. Tällä hetkellä Pirtissä asuu väliaikaisesti perhe, jossa on pikkuinen vauva ja vauvat tarvitsevat taljan, jolla niitä voi heijata iltaisin isän ja äidin toimesta ;o). Onhan se tietysti vaunuissakin tarpeen. Nannan metallilankaesineet ovat parhaita, joihin olen törmännyt. Niin siistejä ja taidokkaita, malleiltaan upeita ja jotenkin niin kotoisia ja satumaisia. Kauniin iloisen kortin on taiteillut Wilma. Kiitos molemmille!



Miilan yltä päältä romanttinen paketti kätki sisäänsä valtavan kimpun ruusuja ja kauniit metalliset lautaset, lusikat, haarukat ja veitset. Näillä me heti harjoiteltiin kattamista Aavan kanssa. Teki mieli hakea lasit lisäksi... Ihanat! Kukkapaperi ja kortti tulevat myös käyttöön. Kiitos!



Marja on tehnyt upeita pikkiriikkisiä kukkia, tai siis kanervat on Marja tehnyt ja tuon ovikyltin vastustamattomine jäkäläpilleineen Marjan ystävä Arja. Marja haastoi kirjeessä arvaamaan kanervien materiaalin. Tuo purkki on maalattu hyvän muotoinen korkki, mutta entä itse kanervat? Tuoksuvat hyvältä, miedon hajuvesimäiseltä tai tuoksusaippuaiselta, ruskeisiin tikkuihin on jotain röpsitettä liimattu, mutta mitä? Juuri oikean väristä, mutta en kyllä osaa sanoa, että mitä tuo on. Paketissa oli lisäksi ylellinen materiaalilähetys, joka suurennetussa kuvassa ei ole aivan edukseen. Kolmea thaimaalaista silkkiä ja nuo palaset ovat isoja! Kiitos!



Maija-Leenan paketin avaaminen aiheutti vähän käsien tärinää ja sitten riemunkiljahduksen. Tuo lasinen paperipaino on jotain aivan käsittämättömän ihanaa! Minä pidän lasisista paperipainoista aivan hassuna oikeankokoisinakin ja minä pidän lähes kaikesta (materiasta siis) enemmän miniatyyrikoossa kuin oikeankokoisena, joten tämä on aivan vastustamaton yhdistelmä. Kun kiihtymyksestäni selvisin, huomasin kunnolla tuon tyynyn! Aivan ihana ja siinä on leijona, joka on minulle niiiiin tärkeä elukka! Älyttömän pienet, siistiäkin siistimmät pistot, kauniit värit ja silkkitausta, vieläkin vähän menee kylmät väreet, kun nostan katseeni ja näen nuo tuolla hyllyllä. Kortti on jännä jotenkin vangitseva muotokuva, Ilja Repinin maalaus kreivitär Louise Mercy d'Argenteausta. Kiitos!



Lissu on ollut ihan hassu. Sain jo aivan mahtavan runsaan, kauniin joulukoristelähetyksen ja sitten vielä tämä. Neljä ihastuttavaa koristetyynyä, jollaisia olen himoinnut jo pitkään. Minä kun suunnittelin vaihtavani kissan yhteen tuollaiseen tyynyyn.. Nalle-kissa tulee muuten perässä, kunhan pääsen joku päivä huovutuksiin käsiksi ja karstattua sopivan väristä villaa. Lisäksi tuolla kauniissa kassissa oli taivaallinen paperiin kääritty hajusaippua ja hajuvesipullo. Lissun paketit ovat jo kuin lahja sinänsä. Kortti on aivan ihana ja molemmissa paketeissa todella kaunis ja monikäyttöinen paperi. Kiitos!



Leena puhuu kortissaan jotain merkillistä vaisusta lahjasta.. ihan käsittämätön lausunto. Täsmälahjat! Teatterin kellaribaariin patsas, jossa koira soittaa saksofonia ja todennäköisesti teatteriin tuleva rengas, josta ehkä tulee kangasta. Olen ajatellut sinne lämpiötilaan semmoisia seinäverhoja, eli katon reunalta vähän pitemmältä alalta laskeutuisi kangas, joka olisi koottu huoneen nurkkaan juuri tämmöisellä nipstikkelillä, onkohan tämä tarkoitettu alunperin lautasliinarenkaaksi. Nauha on kaunis ja lisäksi tuo kortti! Taideteos tulevaan galleriaani, oletko Leena tuon itse tehnyt? Aivan ihana joka tapauksessa. Kiitos!



Gunvorilta sain upean kesäisen kukkaistutuksen. Tämä tulee Pirttiin, keittiön sivuikkunan alle ikkunalaatikoksi. Se on aivan kuin mittojen mukaan tehty! Olen kovin onnekas, kun onnistuin saamaan lisäksi Gunvorin tekemän lasturasian. Tuo on livenä vielä tuhat kertaa kuvaa kauniimpi. Olen ihaillut näitä monella ja voi että, mikä riemu kun omassa paketissanikin oli tuommoinen. Eikä siinä vielä kaikki. Rasian sisällä oli pehmustetta ja aivan älyttömän söpö pikkukissa. Hänellä on harmaa, mustaraidallinen selkä, joka ei näy kuvassa. Minä vähän keräilen näitä pikkuriikkisiä posliinikissoja ja ihmetys on suuri, kun niitä on alkanut ilmestyä sieltä ja täältä. En ole tiennyt, että niitä on näin monenlaisia ja näin kauniita olemassakaan! Piparikortti on tosi kiva ja tuo rasia tulee teatterin puvustamoon..Kiitos!



Britan paketista kuoriutui monenlaista. Sain hurmaavan koristeen, jossa on kaunis teekuppi, hiiri ja teekannu, josta kurkistaa kissan pää. Ne on yhdistetty roikkumaan, mutta luulenpa, että päätyvät erillisinä jonnekin. Lähikuva tuosta löytyy täältä: http://www.pixbox.fi/pic_show_id25288834.html . Lisäksi paketissa oli kaksi kaunista joulukoristetta, joista huopainen pipari päätyi heti kuuseemme roikkumaan, tässä kuvassa näkyy vähän tähteä. Tuossa ylhäällä on nukkekodin joulukalenteri ensi vuodelle, aivan ihana. Lisäksi Britan kortti on myös aivan ihastuttava. Kiitos!

6 comments:

Anonymous said...

Iso kimpullinen synttärionnitteluja myös meiltä!

Anonymous said...

Onnea onnea, sylikaupalla! Ihania lahjoja olet saanut :)

Marja-Leena said...

Onnea onnea syntymäpäivän johdosta! Tosi kivaa on löytynyt saamistasi paketeista!

Unknown said...

Paljastanpa tässä sen kanervan salaisuuden. Se kanervankukka on värjättyä mannaryyniä, varret ruskeaa rautalankaa, purki maalattu hammastahnakorkki ja se 'hajuvedenhaju' on hiuslakkaa, jolla mannaryyni on suojattu.

Heli said...

Onnittelut täältäkin ja hyvää ja idearikasta uutta vuotta 2009!:)

marlies said...

Lucky you, I love the pillows!