Saturday, December 13, 2008

Erikoista posliininmaalausta


Sain nämä lautaset valkoisina joulukalenterista ja piirtelin niihin antiikkilautaskuvioita, kyllä vain, kuulakärkikynällä. Pohdin vielä, että tummentaisinko pohjaväriä hiukan sieltä täältä ennen lakkaamista. Nyt nuo kuviot näkyvät aika selkeästi, mutta lakka ehkä niitä vähän pehmentää. Näiden on tarkoitus olla tooosi vanhoja lautasia, kaikki eri sarjaa. Mä teen vielä joskus sellaisen aneemisenvärisen antiikkikeräilijän huoneen, onko se sitten valkoista ja sinistä vaiko valkoista ja lämpimiä sävyjä, en vielä tiedä, vaiko peräti kokovalkoista, mutta sellainen on ehkä tehtävä ja ihan erillisenä. Koko taloa en osaisi valkoisena ajatella, mutta kuvissa valkoinen on tosi kaunista kaikenlaisten harmaiden ja vaaleiden kanssa tai sitten tosiaan vähän sinisellä maustettuna.

8 comments:

Susanna said...

Tulipa niistä kauniita...

Aino said...

Vautsi, onpa tosi hienoja! Multa jäis tuollaiset kuviot kyllä piirtämättä... Kivalta kuulostaa muutenkin tuo antiikkiprojekti. :)

Lotte said...

Mulla saattais kuulakärkikynällä piirtäessä mennä antiikkilautasista puolet roskiin... hauskan kuuloinen projekti tulossa :)

katriina said...

suorastaan törkeän ihanan näköisiä. kyllä sä vaan olet liian taitava.

hannajaleijona said...

Kiitos kiitos, mä ryöstin tuon idean Tukholman markkinoilta, kun sieltä oli joku matkalainen ostanut vähän tuon oloisia, mutta isompia vateja ja sellaisia.

Debbie said...

Beautiful Plates..

Sakosi10 said...

Ihan mielettömän hienoja lautasia olet saanut kyllä kuulakärkikynällä aikaan :) Pitäis varmaan itekin kokeilla..mutta lopputulos vois olla hiukan erilainen ;)

Anonymous said...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀