Thursday, December 18, 2008

19.12.


Kati oli kasannut luukkuun tavaraa monen päivän tarpeiksi. Mukana oli upeat ruosteiset kannu ja ämpäri sekä hopeiset tarjoiluastiat fiinimpään ympäristöön. Ruostunut pinta on minusta ihan hillittömän kaunista... mutta niin on kiiltäväkin ;o)

Tiina oli löytänyt tosi kiintoisaa puutavaraa, tikkuja, jotka on sidottu toisiinsa pitkäksi letkaksi. Nuo ovat ihan yksittäinkin käyttökelpoisia moneen rakentamiseen, mutta tuo liitostapa vaatii löytää jonkin minikäytön.

Nasu oli löytänyt mielenkiintoisen muotoiset kukka-astia-aihiot ja pähkinänkuoriastian tälle päivälle. Nuo kukka-astiat on kuin tehty seinustalle roikkumaan.

I got plenty this morning from my three mini-christmas-calenders. We traded calenders with Kati, but I also took part in another calender-swap. Calender of trash, meaning materials and miniatures that are found or useless or somehow interesting bits and pieces one can make something out of, from nice candy wrappers to smooth stones or interesting metal parts or whatever one finds. This December has been soooo nice. It's a pleasure to open small packages every morning.