Monday, December 7, 2009

Uusi asukas - A new member


Pitihän tämä ikuistaa, kun saimme Kurjenpolvesta kunniallisen, jo hiukan vanhemman kanarouvan tänne asumaan! Miinu on sitten hyvä elukoidenkin kanssa, hän heti otti matkasta hieman pöllämystyneen kaakottajan hoteisiinsa ja siihen se syliin rauhoittui. Kohta pääsee Faunius varmistamaan, että kaikki on kunnossa ja neuvottelemaan, mihin kana haluaa asettua. Fauniushan toimi eläinlääkärinä ennen eläköitymistään ja pystyy puhumaan eläinten kanssa. Terveiset vain Vailille ja Vienolle, että voitte henkäistä, kana on perillä ja varsin tyytyväisenä asettumassa tänne. Superkiitokset myös upeista virkatuista koristeista!

We had to take a picture right away. We received a beautiful elderly chicken-lady from dollhouse Kurjenpolvi to live with us. Miinu is good with animals too and there she calmed down on her lap. Soon Faunius will give her a check-up (he used to be a veterinary) and negotiates where she wants to sleep (he can speak with animals).

2 comments:

Taru said...

Miinu on vähän kuin Tasha Tudor, ei hullumpi tyyppi.

- Virpi said...

Terveiset vaan kaakattajalle, hyvä että on ehjänä perillä! Kuten kuvasta näkyy, on aika hyvin syönyt kana kyseessä, kun on noin suurikin! Hauskointa tuossa on kuitenkin tuo sen katse, en tiedä mistä se tuollaiseksi oikein edes tuli! :)