Sunday, December 13, 2009

14.12.


Ihania kynttilöitä ja kaunis, kaunis kynttilänsammuttaja, jolle on hauskoja nimiä, tiedän sen, mutta eivät mokomat tule juuri nyt mieleen. En kyllä yhtään keksi, että mistä Nanna on nuo kynttilät tehnyt. Ovat meinaan niin oikeita niin oikeita ja täydellisen kokoisia.

I received tiny perfect candles and a gorgeous candle sniffer from Nanna. Such a beautiful set to put on a table somewhere.


Teatterin kissaprimadonna on haltioissaan uudesta tyynystään, joka on juuri hänen lempiväriään. Gunvor osui taas kerran nappiin. Teatterilaiset ovat jääneet vähän nukkeprojektien jalkoihin, mutta ei heitä unohdettu ole, ei suinkaan.

The cat from my dog theatre is thrilled with her new cushion from Gunvor. It's her favourite colour. I still have not started to build the theatre-building for these guys, but will eventually. This is my very first animal-doll and I think she's a darling.

5 comments:

Piipa said...

Tätä sinun kalenterivaihtoasi on niin mukava seurata päivittäin!! Upeita minejä!! Ja ompa muuten kaunis kuva tuolla blogin otsikossa, ihanan jouluinen!!

Anonymous said...

Hei Hanna! Snufferi on sen nimi! :o)Ja ne kynttilät ovat kyllä ihan cernitmassasta väsättyjä.
T, Nanna

marlies said...

Beautiful gift from Nanna, Love that cat! Your first one? WOW!
* marlies

Lotte said...

Minäkin täällä päivittäin kurkin sun ihanat yllärisi ;D

Toi teatteriporukka saa kyllä kerta toisensa jälkeen hymyn huulille, ovat ihan hulvattoman ihania persoonia... ja niin täydellisiä!

somebody said...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀