Tuesday, August 21, 2012

Voittajille lisälahja - Extra gift for the draw winners


Nyt ei oikein edisty, kun on muita juttuja mielessä. Facebookissa notkuvat nukkekoti-ihmiset, siellä on nyt ryhmä nimeltä Nukkekotikirppis, jossa voi myydä itselle turhaa ja ostaa sitä ehkä tarpeellisempaa. Tervetuloa vaan tutustumaan. Tein sentään kokeilun, tuolin päällisen virkkaamalla. Kummasti on parempi tuo perusjakkara tämmöisenä, kuin ilman hattua, ainakin minun mielestäni.

I crocheted a cover for a very basic stool and I prefer the look like this. The thread is from the vintage silk spools I've been purchasing from Finiribbon at Etsy. The colours are just fantastic.


Arvonnan voittajien osoitetiedot ovat nyt kaikki minulla, kiitos teille! Simpukkanyörin kaveriksi piirtelin tämmöiset lautaset tuomaan terveisiä tuolta rannan tunnelmista, yhden kullekin voittajalle. Tavoittelin semmoista 50-luvun tunnelmaa, mutta sanon vaan että jaa-a. Pitäisi kaivaa ohuet siveltimet esille ja harjoittaa kättä. Olisi kiva oppia maalaamaan pientä.

I've got all the addresses for the draw-winners, thank you very much. I drew you these plates for you to bring you the mood from the beach. I had 50s style in my mind when drawing these, but the line is quite thick in miniature. I really should get the brushes out and practise my hand. ;o)

10 comments:

Saila said...

Voi iik miten ihania lautasia!!! Ääh, koska se posti oikein tulee...? Kustiiii, polje nopeammiin!!!
Tuolinpäällinenkin on vallan ihana, siis aivan super! Koskahan otan isoäidin vanhat minipienet virkkuukoukut esiin ja alan harjoitella.

minttumeirami said...

Sinulle ;) http://minttumeirami.blogspot.fi/2012/08/kiitos-thank-you.html

Piikko said...

Hieno jakkaran hattu ja upeat lautaset!
-Kuule, sanonpahan vaan, että olisi kiva oppia maalaamaan edes jotain... No, tasanen lauta yhdellä värillä multa ehkä menee. ;D

Rosamargarita said...

La cubierta del banco es muy linda
:D
Y esos platos, perfectos, tu los haces?
Un abrazo
GRACIAS por no tener palabra de verificación

jirps said...

Lautaset on hauskoja ja jakkaran "myssy" on niin hellyttävä! Kiitti tuosta FB-vinkistä!

Giac said...

Hello Hanna,
The stool cover looks amazing! Great job. The dishes are just great.
Hugs,
Giac

hannajaleijona said...

Moi Taina!

Kyllä tuli osoite perille, kiitos. En laittanut sitä tänne esille, vaan nappasin tiedot kuoreen ja hyvässä lykyssä se on huomenna sinulla. :)

hannajaleijona said...

Juu Saila, koukut esiin vaan ja virkkaamaan. Hyvä valo on eduksi ja sopiva radio-ohjelma tai hyvää musiikkia taustalla. Aluksi se on ihan mahdotonta ja kamalaa ja sitten se hiljalleen lähtee sujumaan. (Myöhemmin voi jo yhdistää telkkarin katseluun jos sellaista harrastaa.) Niin se ainakin mulla meni. :)

- Virpi said...

Oooi mitä lautasia ja todellakin, kyllä on ohutta ja kaunista, tarkkaa ja tasaista maalausjälkeä! Niin kauniita!

Taina said...

Kiitos paljon ihku ihanasta arvonan voitosta oli ihana paketti. Nukkekoti Jie