Sunday, August 12, 2012

Kattoa laittamaan - Making the roof


Kyllä siitä aika kakku tulee. Laitoin etuseinän yläosaan vähän koristeita jätskitikuista. Porasin niihin reiät ja kaikki. Nyt se näyttää jotenkin kummasti valuvalta kuorrutukselta. Ihme assosiaatioita. Aukeava sivuseinä on saranoitu kiinni, mutta vielä tilkitsemättä tuolta katon reunasta. Terassi tarvitsee vielä kaiteet ja sisälle on pari kohdetta ja sitten tietty ihan omana otsikkonaan tuo pohja, eli tekemistä riittää. Ei tullutkaan ihan viikon projekti, mutta ei haittaa.

It's like a cake now with the decorations on the front side. For some reason it brings to mind runny icing. The opening side wall is hinged without damaging it, yay! I need to fix the hole on top of that wall and make the railing for the terrace and the base, so there's still a lot to be done. It was not a week's project in the end, but it does not matter. This is so much fun.


Katosta tulee aika herkku. Keittelin paperimassaa ja liimaan siihen matkamuistoja Pärnusta ja parista muustakin paikasta. Tuonne tekee mieli tehdä muutamia heinätuppaita ja lokin poikasia. Katto on sen verran laaja, että sinne mahtuisi muutakin toimintaa.

I decided to glue lots and lots of shells on the roof. It's going to take a while, but I like the look of it. It's nice to keep souveniers from several beaches like this. I think I'll add some grasses here and there and maybe make a seagull chick or two. The roof is rather big so it needs some action.

11 comments:

Basketcase Miniatures said...

This is looking great! You're obviously having fun here. Cheers - Lidi

Rosamargarita said...

La fachada amarilla! me gusta y ese techo con pequeñas conchas es una maravilla.
Un abrazo
GRACIAS por no tener palabra de verificación

- Virpi said...

Vau - siitä tuli upea! Talossa on aivan ihanat värit ja katosta taitaa tosiaan tulla oma maailmansa; lokinpesiä ja vaikka harakanpesä, siellähän voisivat olla kadonneet aterimetkin ja ehkä siellä täällä voisi kasvaa jotakin. Katoillahan tapahtuu kaikenmoista! Kivaa!

Maria said...

On tää kiehtova projekti.. ja kattorakennelma on juurikin sellainen kun siinä pitääkin olla :)

Kathi said...

Love the idea of shells on the roof! It's looking so pretty!

Eva - tatalamaru said...

Me gusta mucho la combinación de colores y el tejado con conchas me fascina, es una auténtica maravilla.
Besos

Anna-Mari said...

Jestas mikä kattomateriaali! Hieno tulee!

Sussu said...

Mahtava projekti! Voin jo tuntea leppoisan rantatunnelman. :)

tiia said...

wow! tämähän on upea!!

Suvenkorento said...

Hieni projekti! Katto on upea :)

anna said...

That's a wonderful idea..the shells on the roof! I love collecting them,too...so many nice memories! The house looks absolutely beautiful! :)