Sunday, August 19, 2012

Arvonnan voittajat - And the winners are...

Arvonnassa voittivat Jirps, Taina nukkekoti Jiestä, Iris, Lidi Basketcase miniaturesista ja Saila. Onnea voittajille!!!! Osoitetta minulle sitten vaan, niin pikkuiset palkinnot lähtevät tulemaan.

The winners are Jirps, Taina, Iris, Lidi from Basketcase miniatures and Saila. Congratulations and do send your address to me for the modest prizes!


Tein rantamajaan markiisin näkinkenkäkoristeilla tuomaan lisävarjoa. Tämä mökki taitaa sijaita aika etelässä, kun näin paljon joutuu varjoa miettimään. Yksi tuollainen simpukkanyöri siellä jo roikkuukin, vasemmalla tuon markiisin reunan vieressä.

I made a sunshade for the beach hut porch with some shell decorations. I think the hut is way down south as this much shade is needed. You can just see one of the shell strings hanging on the left.


Tämän verran jäi katto vajaaksi, simpukan kuoret nimittäin loppuivat kesken. Muutamia pikkuruisia löytyy vielä, mutta katto jää nyt telakalle siihen asti, kun pähkään mitä sen kanssa teen. Noita valkoisia löydän askartelukaupoista, mutta toisenlaisia en niinkään. Kokeilin kiviä ja pähkinän kuoria ja vaikka mitä lisämateriaaliksi, mutta ei sopinut. ;o)

I'm running out of shells and there's this much more roof to be covered. I tried on small stones and nutshells, but did not like the look with them. The roof will have to wait untill I find a solution for this. I can find the white ones at craft shops, but the smaller ones with the opposite side rib orientation are a bit trickier catch.

15 comments:

Craftland said...

Congratulations to the lucky winners. I love your idea with the seashells.
Hugs from Craftland

Piikko said...

Onnea onnekkaille voittajille!
Terassi katoksineen on hie-no!!!

Saila said...

Voi että, miten ihana tuuri! Voihan ihanuus, kiitos. Tiedätkö (no etpä tietenkään), että mulla on jo miniankkuri, hummeripyydyksenkohoja (kyllä, tilattu Ameriikasta!) ja muuta pientä merellistä sälää. Mutta ei simpukoita! Jos löydän piakkoin jostain, laitan tulemaan, olisi niin kiva auttaa. Kävisikö oikeat simpukankuoret rannalta jos löydän, nyt en ole varma millaisia Itämeren rannalta löytyy...
Aurinkomarkiisi on superkaunis, niin kuin koko mökki!

hannajaleijona said...

Voi ihana Saila, kiitos tarjouksesta!
Ihan oikeita Itämeren rantojen simpukoita ovat nämä katolle jo ladotut suurimmalta osalta, vähän vaan tuolta etelämmästä. Laitoin jo viestiä suoraan sähköpostiisi, jatketaan siellä. :o)

Kiitos kovasti Piikko!

Rosamargarita said...

Felicitaciones a las ganadoras!
:D
El toldo del porche es muy bonito, esa cabaña de playa será maravillosa
Un abrazo
GRACIAS por no tener palabra de verificación

Taina said...

Laitoin viestiä sinulle toivottavasti se tuli perille unohdin ihan, että se tuli nukkekoti jiestä/taina karjalinen.

Suvenkorento said...

Oi, näyttääpä hienolta. Onnistuisikohan noiden valkoisten simpukoiden maalaminen, niin saisit vähän erilaisia niistä kaupan omista.

Kikka said...

Onnea Onnellisille Voittajille!
Hieno Markiisi!

Anonymous said...

Hei Hanna & Leijona

Jos sinulta vielä puuttuu simpukankuoria niin minulta löytyisi niitä lähetettäksi sinulle halutessasi.
Sähköpostin luominen Outlookiin ei minulta onnistu joten jos olet kiinnostunut niin tässä minun meiliosoite yhteydenottoa varten,
mamalera@gmail.com

- Virpi said...

Onnea onnekkaille! Vautsi kuinka hieno markiisi, rantamökin ulkoasu on syötävän suloinen! Katosta tulee myös upea, toivottavasti saat siihen lisää simpukoita tai keksit jonkin muun hauskan ratkaisun!

Merja said...

Kaunis markiisi. Tuoli terassilla on myös niin ihana.

Taina said...

hei ssaitko minun osoitettani kyselee taina/ Nukkekoti Jie

toivottavasti se tuli perille :)laitoin sen tänne.
muuhun en saanut, kun koneeni reistailee.....

hannajaleijona said...

Moi Taina! Tuli osoite perille, kiitos. En laittanut sitä esille blogiin vaan nappasin vain osoitteen kuoreen. Se lähti tänään matkaan ja toivottavasti on huomenna sinulla. :)

Eija said...

Miulla olis yks purettu simpukka-amppeli, tosin ei ole noita ns. helmisimpukoita, vaan sellasia kotilon mallisia, kelpaako? Purin sen aikanaan, kun ei kestänyt kukan painoa, vaan siima napsahti poikki, enkä ole saanut niistä mitään aikaseks.

Debora said...

Hi Hanna,

I love the shells on your roof, but im sorry to hear your running out. I can't read all other comments so i'm not sure if it's already done; But if you want too, i can send you some shells to your liking if you still want/need them. If so, just drop me a note at petitpunt at gmail dot com. Better of course if the problem has been solved by now ;-)) Means you can continue,

Still, lots of success from
Debora