Friday, August 31, 2012

Löysin aarteen - I found a treasure


Teehuoneen talo uinuu vaan, mutta nyt löysin kirpparilta sinne aarteen, eli vanhan pistelemällä tehdyn käsilaukun, josta tuleekin ruusumatto rouvan olohuoneeseen. Tänne tullee aikamoinen ruusujen sota. Olen jo pitempään halunnut tehdä oikein oikein kukikkaan huoneen ja nyt alkaa näyttää, että tänne se tulee. Voi voi. Vähän huolestuttaa, mutta rouva vaikuttaa haltioituneelta arvokkaasta matostaan.

The teahouse is hibernating, but now I found a treasure, a petit point handbag that will be a carpet of this room full of roses. I've been wanting to make a room with way too many blooms quite some time and now it seems that this will be the place. Phew. This worries me a bit, but the lady of the house seems thrilled. 


Huovutusrintamalla valmistuu tämmöinen karvakasa, eli venäjänvinttikoirayritelmä. Vähän tuli tanakkarunkoinen tapaus, mutta jaksaapa juosta (vai onko niin, että just ei). Kuvakulma vähän vääristää.

I made a borzoi, but it got a bit thick. Well, there's muscle for the running. 

16 comments:

Saila said...

Oo mikä kukkamatto! Anna palaa vain ;-)
Mun rantareissu simpukanmetsästysmielessä on vähän viivästynyt, kun olen ollut todella sitkeässä flunssassa sunnuntaista alkaen - plääh. Tänään jo jaksoin kiertää pihan, vaikka sen jälkeen pitikin kaatua sänkyyn voipuneena. Huomenna varmaan jaksaa mennä jo rantaan saakka!

Maria Ireland said...

Your rose rug is beautiful. I love your dog its wonderful.
Hugs Maria

Nessie said...

Oih, mikä koira <3 muistuttaa kyllä ehkä enemmän lyhytkarvaista collieta, mutta suloinen kaveri joka tapauksessa.

Xandra said...

Dat is een prachtig romantisch tapijt.

Groeten Xandra

Rosamargarita said...

La alfombra es un tesoro!
Y el perro perfecto
Un abrazo
GRACIAS por no tener palabra de verificación

Kathi said...

A room full of roses?! Sounds wonderful! Love the dog. I love big fluffy dogs! He's perfect! :D

Margaret said...

Nice 'rug' it will be beautiful and your borsoi looks amazing.

carmen said...

ese perro es increíble!

Basketcase Miniatures said...

Love your Borzoi Hanna and the "rug" is great too! Hugs - Lidi

Lucy Coles said...

your dog is beautiful!

- Virpi said...

Minulla on borzoituttu ja tuolta ne juuri näyttävät, varsinkin kun ovat oikein tuuheaturkkisia. Kaunis eläin! Kaunis on myös ruusumatto, minäkin sanon että anna mennä vain, sydämen kyllyydestä ruususia!

Merja said...

No niin löysit! on kyllä kaunis mattona.

Heleena Uotila said...

Ihana koiru ja toisaalta koiru voi olla vähän pyöreämpi kuin rotumäärityksessä sanotaan.Esimerkiksi Vilijonkka,tai ehkä sen rotumääritelmä onkin juuri tuollainen.(Espanjan torikoira)

Marjukan minit said...

<3 Ihana : D

Merja said...

ihana koira!eihän ne kaikki aina ole ihan rotumääritelmän mukaisia.noita bambutabletteja on vaikea löytää nykysin,meidä tiimari ainakin myi semmosia ihan surkeita tikkuja.

Anne said...

Näin se usein käy; esineet ja asiat vain tulla tupsahtavat - ei siinä auta kuin pidellä tukasta kiinni ja katsoa mihin päädyttiin.
Kiitos vielä porsingoista, olen kyllä niiiin hurmaantunt.