Friday, May 1, 2009

Vapun päivä - First of May


Ensin minijutut. Miinu sai uudet kengät. Tästä koitui semmoinen iloinen sivuonnistuminen, että hän seisoo nyt omilla jaloillaan, jee! Tykkään tuollaisista kengistä itse ihan sikana ja ostin ensimmäiset tuollaiset 17-vuotiaana. Nyt on tokat menossa, moneen kertaan pohjatut.
Miinu got new shoes! She can now stand on her own (that was just a lucky thing that happened with the shoes). I like these kind of shoes so much and bought my first pair when I was 17. The second pair is still used a lot, mended several times.Nahka on vähän paksua, mutta väri on musta hyvä. Kuva on vähän keltainen, kun olen taasen yökukkuja. Nyt kun työpöydällä on tilaa muuallakin kuin läppärin päällä, olen alkanut kuunnella koneelta musiikkia samalla kun puuhaan. Niin siistiä! Tänään oli Pink Floydia, Deep Purplea ja Neil Youngia lähinnä.
The leather is a bit too thick, I did not shave it, but I like the colour. The photo is a bit yellow, because it's getting a tad late. Now that there's space on my desk and I can work on the table and not on top of the laptop I've started to listen to music while I work. So cool. Tonight it was mainly Pink Floyd, Deep Purple and Neil Young. Surprising and manly.


Ulkona on kukkia tien varsilla. Tässä kavalkadi sinivuokkoja, valkovuokkoja ja leskenlehtiä.
Spring is blooming, here's a sample of things growing in the hood. The blue ones I tried to make some time ago.


7 comments:

Tallulah~Belle said...

Pretty flowers and I love her shoes :-)

Oh and Deep Purple is my favorite band...I have seen them loads of times in concert !

MarEve said...

Ihastuttavat kengät. Myös huovutukset ja kukat ja kaikki, mihin selaillessani sivujasi törmäsin, ovat ihastuttavia.

Liberty Biberty said...

Oh, what cute boots, just perfect! They look so good on her!
Mercedes

Eliisa said...

Upeat kengät. Olet onnistunut hienosti.Onko mummullasi jalka ns.normaali? Mun mummulla kun on se korko, hankala olisi tuollaisia tehdä.

On pitänyt sulle vielä sanoa,että kiva kun olet nyt täällä bloggerissa - ed.blogiisi tuli niin harvoin eksyttyä.

hannajaleijona said...

Moi Eliisa!

Juu, se korko tuli hyvin hyödynnettyä noissa kengissä, eli itse kengän korko on ontto ja mummun jalka sopii sinne just... Eli käytin jalkaa lestinä kenkää tehdessä. Nythän nuo on ommeltu jalkaan kiinni, mutta periaatteessa ovat riisuttavat.

Lotte said...

Oi, noi kengät on aivan ihanat! Todella hyvin onnistuneet!

somebody said...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀