Thursday, May 28, 2009

Huopahommia - Felting


Mä olen nyt kovin ihastunut huovuttamaan näitä leluja, eli nalle ja kettunalle tässä ovat nivellettyjä ja tuolla ketulla on aika hyvä etusnuju, joka ei kuvassa kovin näy. Se on musta söpö. Tulevat Lahden minimarkkinoille mukaan 6.6. nämäkin.

Lately I have fancied making dollhouse toys for some reason. The fox has a lovely forward-leaning shape of his back that does not show here. He's kind of cute I think. These come to Lahti miniature fair June 6th.


Mä opettelen samalla valokuvaamaan näitä mahdollisimman tarkasti. Se ei ole ihan kamalan helppoa, kun kameran on vaikea hahmottaa huopapintaa. Tuo valkoinen tausta ei oikein sovi valkoisen otuksen kuvaamiseen.

I'm trying to learn to take photographs of my things. It's not that easy, cos my camera does not seem to understand the surface of these, it's difficult to get the distance right. White background is not good with white things as can be seen here.

8 comments:

katriina said...

Ihania! Niiiiin söpöjä. Mä haluan tollasen pienen.

Susanna said...

Siis miten se oli.. tiikerintalja tilauksessa ja ketunpentu varauksessa.. ;)
Mielettömän söpöjä!

shannonc60 said...

Ooh, very cute critters! I love the fox too. I've made some felted animals but they're not finished - I'm too lazy!

Julianna said...

Hellyttäviä otuksia!

Lotte said...

Eipä taida päästä sun pöydän ohi taaskaaan ostamatta jotain... ;D

Olivia Orso said...

Apua apua! Meillä on Alberton kanssa vaikeuksia päättää, millä eläimillä kasvatamme lemmikkikatrastamme. Nähdään Lahdessa!

Mostly Art said...

These are so adorable! I love them all ♥

somebody said...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀