Tuesday, May 12, 2009

Kensington!!!


Hiihaa! Huomenna lähtee lentokone kohti Lontoota ja siellä onkin sitten aikamoiset nukkekotikinkerit eli Kensington Dollshouse Festival. Tässä kuvassa on omia räpellyksiä ja Gerd Felkan lasia, hän on yksi "festariesiintyjistä" eli myy siellä tuotoksiaan. Niin, tarttuihan se tauti minuunkin ja aika heikkona ollaan oltu, mutta onneksi nyt jo parempana. Aava on jo ihan kunnossa, ruoka maistuu ja vauhtia piisaa.

Tomorrow I'll be flying to London to visit Kensington Dollshouse Festival. In the photo you'll see Gerd Felka's amazing miniature glass among my bits and pieces. He's showing at Kensington among many many others... I'm so thrilled, it's my first time!

And yes, I got the bug too and was soooo sick, but better already and Aava is fine now.

9 comments:

marlies said...

Lovely glass and pieces, love that table! Lucky you, going to the fair! Have fun, I'm glad you and Aava are better now!
* marlies

Susanna said...

Ihan vihreenä täällä.. mäkin halusin. No, ehkä ensi vuonna sitten...

Taiju said...

Ihanaa matkaa sinulle!

Lotte said...

Mukavaa matkaa!

Anonymous said...

Such delicate and beautiful glassware. Have a marvelous time!

rosanna said...

Happ you are both feeling better. Have a great time at the fair

Liberty Biberty said...

Oh, Hanna, sorry you got the bug but you lucky, lucky girl going to London to a Dollhouse Festival!!! You'll be in Heaven!
Mercedes

Maria said...

Oikein mukavaa matkaa ja voi kurja kun ootte olleet kipeinä ja just ennen reissuun lähtöä!! No toivottavasti nyt kuitenkin jo parempi että jaksat nauttia reissusta!!

Anonymous said...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀