Tuesday, April 7, 2009

Shoppailua - Shopping


Ostin pari sorvausta, kun puu tuossa muodossa on kovin kaunista ja aika hämmentävääkin. Se menettää tuossa kiilloituksessa osan puumaisuudestaan, mutta silti siihen jää väreissä ja kuvioissa luontoa. Nämä ovat Mike Rowen tekemiä ja etsystähän nämäkin löytyivät. Päärynäpuuta ja mitä lie manzanijuttua ovatkaan.

I bought a couple of woodturnings and received them just now. I love how wood looses some of it's woodiness but retain naturalness in colour and patterns when it is this polished. I'm afraid the photo does not do these justice. The turnings are by Mike Rowe and I found them in etsy.

4 comments:

Maria said...

Kauniita ovat! Oletko muuten päässyt itse koskaan sorvaamaan puuta? Se jos jokin on kivaa! Erittäin koukuttavaa :)

hannajaleijona said...

Moi Maria! En ole sorvannut en, mutta uskon kyllä, että se on kivaa, jos vain saa juonesta kiinni. Sinun sorvauksesi on kaikki olleet ihania. Eikös se Wooperin Maria-skoolin mallikin ollut sinun sorvistasi?

Maria said...

Juu on se :)

Joskus kun olen paremmassa hapessa, pitää kyllä treffata ja opastan sorvauksen saloihin.. se on aina yhtä hauskaa kun se muoto alkaa sieltä syntyä.. :)

Anonymous said...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀