Tuesday, April 28, 2009

Puutöitä - Woodwork


Minä en oikeastaan osaa tehdä puusta mitään, mutta niin vaan syntyi hylly, pöytä ja Mercedeksen innoittamana pari linnunpönttöä. Alkaa kyllä olla jo kiire saada ne ylös, jos meinaa sinne lintuja tänä kesänä houkutella. Noihin tulee vielä kävynsuomuja kattopaanuiksi. Maalausta tai pintakäsittelyä nuo vielä odottelevat. Tuon hyllyn ovesta olen tosi ylpeä, se on puuviuhkan pala (kiitos, Marjut!), mutta se on siis avautuvaa ja sulkeutuvaa mallia!
I really don't know anything about woodwork, but still I made a table, a shelf and two birdhouses. Mercedes makes lovely ones and I wanted to try too. It's getting late to put them up to get the birds to nest this summer though. I'm going to glue some cone-scales for the roofs and paint or something. I'm really proud of the door on the shelf. It's from a piece of a wooden fan, but it really opens and closes.


Pöytää piti vähän mallailla Fauniukseen. Sekin odottelee vielä pintakäsittelyä, mutta Miinu maistelee siellä heti Marian tekemää kakkua.
I tried the table to faunius downstairs even though nothing has happened there. Miinu is having some of Marias cake there and she's so pleased.

8 comments:

marlies said...

Well done with the woodwork!
* marlies

Jean Day said...

It looks like woodwork comes naturally to you, wonderful birdhouses, shelf and table!

Mini Hugs, Jean

Lil'La said...

Jes, jatkaa vaan noitten puutöitten parissa, hyvinhän tuokin näyttää sinulta luonnistuvan. Hieno ovi, mullakin on pari viuhkaa varattuna pienaskarteluun :)

Eliisa said...

Niin, hyvinhän nuo puutyöt sulta onnistuu! Kyllä se niin on, että jos on kädentaidot, niin melkein mikä vaan luonnistuu, kunhan vaan alkaa töihin ja vähän opiskelee, eikös niin?

Julianna said...

Hienoja ovat lopputulokset,jos et puutöitä kerta ole aiemmin paljoa tehnyt -en taida uskoa. ;) Ihana varsinkin tuo hyllykkö!

Liberty Biberty said...

Hanna, your birdhouses are great! And the shelves with the cupboard, WOW! You are very clever!
Mercedes

Debbie said...

The Woodwork looks great and the little bird houses so cute..

Anonymous said...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀