Friday, April 17, 2009

Päivän kukka: sinivuokko - Flower of the day


Tämä oli aikamoista nyhräämistä. Nuo heteet pitää vielä lyhentää nyt kun liima on kunnolla kuivunut. Meillä on jo sinivuokkoja rinteessä, metsän puolella ne vasta heräilevät, kun varjossa on viileämpää. Kauniita kauniita siellä kuolleiden lehtien ja muun ruskeuden seassa (ja nyt lumen, täällä herättiin nimittäin valkeaan aamuun). Tuo kukkaruukku on itsekovettuvasta massasta, harjoittelin siihen ruusujen maalaamista ja pikkuvaasi on Joycelta.

I don't know the name of this flower in english. We have these in the spring and the first ones are in bloom on a sunny slope near my home. The ones in the shadows are still asleep. They look beautiful in their blueness amongst the dead leaves and the brownness of the surroundings. Although this morning we woke up in a white world. The snow has made a come-back.

7 comments:

Varjoyrtti said...

Heh, oikein nauratti kun aattelin mitä näpräysnyhräystä tuommoisten teko varmasti oli. Lopputulos on ihanan keveän sinivuokkoisen onnistunut!

minimami said...

Kaikki tekeleesi ovat tosi upeita, mutta erityisesti pidän kukista. Lieneekö kevättä rinnassa!

Sari said...

Ihana yllätys :) Laitoin äsken osoitteeni tulemaan (ilmoittele jos ei jostain syystä tullut perille).

Tallulah~Belle said...

Beautiful Hanna.

Jean Day said...

Lovely detail!

marlies said...

I think we call them Akelei in the netherlands. They are verry beautiful!
* marlies

Anonymous said...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀