Wednesday, April 8, 2009

Haaste Aavalta - Challenge from Aava


Aava kysyi, että voisinko tehdä tämmöisen kukan ja toi tuon tukkahörsylän näytille. Yhdessä pähkäiltiin, että miten saataisiin kimallusta ja ohutta harsoa sinne väliin ja tyttö kantoi tarvikkeita minulle sitä mukaa kun pohdimme, mitä tarvittaisiin. Tämmöinen tuli ja kivaa oli! Kestävä kukka, tämän päälle on jo kerran istuttu.

My daughter brought me this hair-flower and asked if I could make one like that in miniature. We made it practically together, she suggested that we use her glitter and thin net-material I gave her for her fairy-costume. Yes, she often flies around as a fairy. This is how it turned out and we had fun! Paper-flowers are not that fragile really. This one has been sat on already.

8 comments:

Katie's Clay Corner said...

.....it's sooooooo pretty!!!!

Lotte said...

Onpa kaunis ruusu! Muutkin kukkasi ovat kyllä kauniita!

Sulla näitä postauksia putkahtelee siihen malliin, ettei perässä pysy ;D

marlies said...

So well done, verry beautiful!
* marlies

Julianna said...

herttainen ruusu! ja aivan ihastuttavia nuo omatekemät liljasi!! Pupu on myöskin söpö ja narsissit kovin aidon näköisiä. Eli kaikki on hienoa!!! :)

Debbie said...

Its beautiful.

Nasu said...

Onpa suloinen ja aivan esikuvansa näköinen. Ihania matkakuvia teillä muuten - kävin katsomassa kuvagalleriassasi. Oot sä aikamoinen kukkamestari.

Millimari said...

Ihanat, romanttiset vaaleanpunaiset ruusut - isona ja mininä!

Anonymous said...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀