Tuesday, March 1, 2016

Tyttö, joka karkasi sirkukseen - Girl who ran away from home... to circus


Tässä on Natalia. Meidän sirkuksen omistaja ja norsumies, Gabriel Kesäniemi vokotteli häntä liittymään joukkoon jo kuukausia sitten, mutta ei, Natalialla oli muita suunnitelmia. Hän matkusti aivan toiselle puolelle Suomea elämään aivan toisenlaista elämää. Vaan kuinkas sitten kävikään? Veri alkoi vetää esiintymään ja varsinkin kiertämään. Ei siinä muu auttanut kuin pakata laukku ja lähteä. Ja nopeasti, ettei tulisi toisiin aatoksiin.


Nyt hän on täällä ja totuttelee säännölliseen treeniin tauon jälkeen. Venyteltävä on.


Vähän vielä...


Vähän pitemmälle.


Kun on päättäväinen mieli, niin kaikki onnistuu!

(Jos joku ihmettelee jalkaterän linjaa, niin voin kertoa pienen salaisuuden. Sukkien alla hänellä on korkokengät! Aika hyvin peittyvät sinne, mutta kyllähän se vähän kömpelöittää jalkaa.)

This gorgeous doll made by Taru Astikainen travelled across Finland to live a completely different life, even though my Circus master, Gabriel Kesäniemi tried to lure her to join the circus. Well, sometimes it happens in life that you have to try something else to see what you really want. After months of thinking things over she knew that she had to perform and here she is, trying to get in shape after a long break. Lots of stretching ahead. :) But with a determined mind everything is possible.

(Oh, and she has high heels under her socks.... in case you were wondering about the line of her feet)

8 comments:

jirps said...

Natalialla näyttää olevan kyllä todella päättäväinen ilme tuossa viimeisessä kuvassa. Ettei kävisi salaa potkunyrkkeilyharkoissakin?

hannajaleijona said...

Juu, tästä tähtösestä on paljon muuhunkin kuin söpöstelyyn. Tiedä vaikka ratsastaisi tiikereillä tai ajaisi moottoripyörällä semmoisessa pallossa. Ehkä se piakkoin selviää. Tukan värikin saattaa vielä muuttua.

Aino said...

Viehko neito. Jännityksellä odotan lisää tarinoita sirkuksesta! :)

Merja said...

Oi oi miten notkea ja niin ihana hame!

Susanna said...

Onneksi ei korkkarit haittaa menoa!
Ihana!

PILAR6373 said...

Natalia es una aventurera!!! le esperan muchas emociones en su vida circense! Precioso atuendo!
Besos.

maximex said...

Varmaan upea säärenkaari ;) näkis vaan ilman villasukkaa...

Kristiina said...

Rohkea, notkea ja päättäväinen nuori nainen. Ja hänen kasvonsa heijastavat aikamoista luonteen suurta dramatiikkaa. Kyllä, hänestä tulee vielä varsinainen sirkuksen vetonaula!