Monday, March 7, 2016

Ovikokeilu - Painted door


No nyt on tällä seinustalla listat ja lattia on kyhätty. Tänne sopii minusta tämmöinen yksinkertainen biltematikkulattia. Kokeilin onnistuuko oven koristemaalaaminen pimeässä ja kaukaa, sillä väliovia ei saa irti niitä rikkomatta. Ei onnistunut kauhean hyvin, mutta kelpaa kuitenkin. Ei se oikein sovi seinän kanssa, mutta kyllä se sinne kaikkien hyllyjen ja lankojen taa sopivasti peittyy. 

I wanted to see if I could paint the door in the dark and from quite far. I cannot take the doors out without breaking them. Very almost there, but I like the hippie vibe. There is going to be shelves and yarn everywhere anyway, so it'll be less prominent.


Minulla oli enää pieni ruttuinen jämäpala tuota ruskeapohjaista tapettia. Se osui silmiin ja halusin sen ilman muuta tänne rikkomaan tilkkutäkkitapetin pienikuvioista meininkiä. Onhan se ihan kamala, mutta jotenkin toimii. Peräseinällä ei ole lattialistaa vielä, kun ensin pitää rakentaa ovi. Ikkunat vielä ja sitten tämä huone alkaa olla kasassa. 

I had a small, wrinkled piece of the large-print wallpaper, but I wanted to add it to this room to give a bit of oomph. It is ghastly, but I think it works here. One door and three windows to go and this room is done.
5 comments:

Giac said...

Hei Hanna,
Rakastan ovi. Se näyttää hienoa! Kukkakuvio huoneessa on iso ja rohkea, mutta se näyttää awesome.
Iso halaus
Giac

The grandmommy said...

I like the way the large flower wallpaper stays with the theme!

jirps said...

Ovi! Vau! Tapetti! Vaau!

K Meikäläinen said...

Maalaamasi ovi sopii tapettiin kuin nenä päähän! Värivalinnat ovat harmoniassa ympäröivän ilmapiirin kanssa ja kuvaa voisi jäädä ihastelmaan pidemmäksikin aikaa!
Upeaa työtä Hanna <3 !

Miia said...

Ah, näitä värejä! Oranssi on lämmin ja kutsuva ja tuo isokukkainen tapetti ei ole kauhea ensinkään. Ovimaalaus on niin kaunis!