Monday, March 7, 2016

Sarvisaniaisia ja hajamielinen rakentaja - Staghorn ferns and a happy mistake
Kas, nytpä meillä ollaan oikein trendikkäitä. Kävelylenkillä silmiin osui melko sopivia jäkälänriekaleita, joista kokosin pari sarvisaniaisistutusta. Paperista leikkaamalla tulisi varmaan paremman näköisiä, mutta nämä käkkärätkin ovat jotenkin hellyyttäviä.

Now this is trendy, I think. I planted a couple of staghorn ferns to hang somewhere. :) I suppose they would look better made from paper, but I almost stepped on scraps of lichen that nearly look the part.


Rakentamisessa voi sattua kaikenlaista. Vaikka sellaista, että innolla tapetoi paperipalasista tilkkutäkkitapettia käsityöliikkeen seinään, kunnes huomaa, että on tapetoimassa Anjan makuuhuonetta eikä sitä käsityöliikkeen huonetta. O-ou. No soppahan siitä syntyi ja jopa kalabaliikki. Anja aivan raivona, että ei missään tapauksessa tämmöisiä värejä hänelle ja Seela harmissaan, että tämä oli kyllä hänen seinänsä tämä. Papereita tietysti niin naftisti, että uusintaan ei riittäisi koko tilaan. Onneksi voi lepyttää leidit, kun tajuaa, että eihän tässä tarvita kuin neljä oviaukkoa lisää, kaksien porrasaukkojen tukkiminen, uusi portaikkosiipi talon taakse, kahvilasiipi, jonka päälle Anja saa uuden makuuhuoneen ja ongelma on ratkaistu. Yritän hillitä asujaimistossa noussutta torni- ja kattoterassi-intoa. Saa nähdä mikä taho siinä väännössä voittaa.

I was papering a patchwork wall for Seela's yarn store when I noticed that I'm actually papering Anja's bedroom. Oh my, what a mess. Anja will absolutely not live with a bedroom coloured like this and Seela is mad as this was the wall she wanted and of course there is way too little paper to make it again. Well, all I need is 4 new doorways, a stairway on the back of the house, an addition for the teahouse and a new bedroom for Anja above the addition. Problem solved. I try to stop the demands for a tower and a roof terrace, but we'll see who will win. There really cannot be too many towers. :)

2 comments:

Giac said...

Hei Hanna,
Saniaiset ovat ihania! Pidän todella suuri tilkkutäkki seinä. Toivottavasti voit tallentaa sen.
Iso halaus
Giac
.

shannonc60 said...

It is fantastic wallpaper, so I can see why she was upset.