Wednesday, March 9, 2016

Sininen huone - The blue room


Tämä huone on se, johon Seelan käsityöliikkeen piti tulla. No nyt tuli jotain ihan muuta.

This is the room, where Seela's yarn shop should have been. It will be something else now.


Tiedän jo, että tila on ollut joskus keittiö. Sininen väri on valittu karkottamaan kärpäsiä ja laatat kestämään kulutusta ja sotkua. Lattialla on kaikenlaista jämälaattaa, se on oikeastaan aika epäonnistunut, mutta kun seinät ovat noin, niin se jotenkin passaa.

At this stage I know only that the room has been a kitchen. Blue walls to repel flies and tiles to last the wear and tear. The floor has different kinds of leftover tiles and it's not very good, but when I did the walls like this, it works.


Takaseinän laattariviin olen aivan rakastunut. Siellä on Taru Astikaisen käsin tekemiä laattoja ja sitten massatuotettuja printattuja laattoja. Yhdessä ne riittävät juuri ja toimivat minusta mainiosti kimppaan.

I just love the row of tiles on the back wall. There are some hand made tiles by Taru Astikainen and some mass produced printed ceramic tiles. Together there's just enough and I think they look lovely.Talo näyttää nyt tältä. FB:ssä puhuttiin, miten muuttoa tapahtuu helposti jo ennen kuin talo on valmis. Huonekaluja ja minun tapauksessani nukkeja ilmestyy paikalle omimaan tilat. No, nyt on toisenlainenkin tilan valtaaja meillä. Frida toivoisi vähän isompia huoneita ja viihdytystä.

The house looks like this now. We talked about how furniture and in my case dolls tend to move in before the house is finished. Well, I have a different kind of space occupier now. Frida wishes to have a bit larger rooms and lots of entertainment.

8 comments:

Merja said...

Ihana huone ja kissa! ja tuosta katosta tykkään toosi paljon.

Susanna said...

Ai vitsi tuosta tulee herkku!
Mulla on niin autiota kun Estherin huusholli ei ole tuolla työhuoneella... Ja kun Peppi alkaa höpöttää mä laita sormet korviin :P
Nyt on vihdoin tuo Ben tuolla alkanut puhua talostaan... kaipaisi kovasti ranskalaistyylistä pikkutaloa, jossa olisi hyvä valo orkideoiden kasvattamiseen.. että sellainen kaveri, ei se ehkä olekaan niin diiva kun ensiksi luulin.

hannajaleijona said...

Mulla tulee Fauniuksen katolle Miinun kasvihuone just orkideoille. Voivat sitten vaihtaa pistokkaita ja keskustella olosuhteista ja lajikkeista. :) Sullahan on ihan pehmo Ben, hyvä hyvä. Tyyliniekka kuitenkin.

Daydreamer said...

The Tiles are very Beautiful! So is the Blue paper on the walls! Your Kitty is very possessive.... I hope she will "share" the house!

Giac said...

Hei Hanna,
House on vain kaunis. Blue Room on loistava. Se on niin kauniisti viimeistelty ja rakastan väripaletti.
Iso halaus
Giac

Aurinkokujalla said...

Voi miten ihana, multa jäis kyllä tekemättä. Olen sun blogissa eka kertaa ja liityin lukijaksikin. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

shannonc60 said...

I love this room! The paper is so beautiful, and your tiles look just like they've been there for 100 years. I also like how you did your floor tiles. Very effective!

Anonymous said...

Sininen huone on aivan upea! Ihana värimaailma muuallakin.