Tuesday, November 3, 2015

Vierailulla inspiroitumassa - Inspiring visit


Halloweenina on syytä vierailla taianomaisissa paikoissa, jotta pääsee sopivaan tunnelmaan. Meiltä lähti pientä porukkaa mukaan, kun kävin ihastelemassa Susannan upeita taloja.

We had a wonderful visit at Halloween at Susanna's amazing mini-houses.


Weasleyn veljesten kauppa on niittänyt jo sen verran mainetta, että piti ottaa muistoksi kuva jo ovelta. Voi miten hieno väriyhdistelmä ovissa ja ikkuinoissa onkaan!


Ginny ihmetteli miksi Luna oli jättänyt lasinsa ulkopenkille. Anja katseli kadehtien kurpitsakokoelmaa kaupan edustalla. Voi rakennusmestaria, kun Anjan teehuoneen valmistuminen vain viipyy ja viipyy.  


Ryhmäkuva Estherin sisäänkäynnin luona. Nuo porraskaiteet ja pikkuinen terassi ansarin katolla ovat valtavan kauniit.


Voi miten ihana kasvihuone, tuumaa meidän kylän yrttihoitaja Lauha Kalastaja. Lauha on oppinut paljon kasvien käytöstä mummoltaan Miinulta, mutta myös matkoillaan pitkin maailmaa, hän kun on vähän semmoinen tuulen mukana kulkija. Nytkin navakka puuska tarttuu kaulahuiviin, mutta hattu pysyy sentään tiukasti päässä.


Kalle taitaa olla taas vähän flunssainen, kun on kaulahuivi noin ylös asti käärittynä. Weasleyn veljesten kaupan valikoimat ovat laajentuneet valtavasti. On siinä ihmettelemistä ja jokaiselle löytyy jotain tarpeellista, vaikka ei Kalle taida uskaltaa kaikkea edes kokeilla. 


Lauha miettii kyllä, että olisivatko kasvipohjaiset rohdot ja muut kuitenkin tehokkaampia tuoreeltaan käytettyinä. Veljesten kyky tehdä upeita ja ennen muuta hauskoja tuotteita tekee silti vaikutuksen.


Kop, kop! Saammeko tulla tänne yläkertaan tervehdyskäynnille ja vaihtamaan kuulumisia? Onpa mukava tavata näin pian Snadin jälkeen uudestaan. Siellä suhinassa ei ehtinyt kuin pari sanaa vaihtaa.


Anja pysähtyy heti sisään päästyään. Miten valtavan upea siluetti! Tuommoinen on saatava aivan omilla piirteillä tehtynä. Tämä on kuitenkin jo antiikkia, melko kuuluisan taiteilijan näkemys Estherin isoäidistäköhän se oli, mutta kyllä on kerrassaan upea!


Olipa meillä lämmin ja kotoisa tunnelma Estherin olohuoneessa. Kurpitsamehu virkisti. James ihasteli Estherin kristallikruunua. Antiikkiliikkeeseen pitäisi saada valaisinosastokin.


Leikkisä kissa ja korppikin toivottivat meidän tervetulleiksi. Ginnyä vähän harmitti kun kylään tuli pelkkiä aikuisia. Tulisi se Luna jo pian kotiin!


Lauha pääsi tutustumaan Estherin työhuoneeseen ja voi, mitä kaikkea ihmeellistä siellä onkaan! Ihan meni kylmät väreet ja Lauhassa heräsi toive omastakin tilasta, jossa tehdä linimenttejä ja tinktuuroita.


Minun rantamajassani on simpukankuorikatto, mutta kyllä on valtavan upea tämä Estherin makuuhuoneen takka! Simpukankuorissa on tenhovoimaa.


Anja käväisi vielä Maryn kauniissa kodissa, jota olisi myös voinut ihastella parinkin blogipostauksen verran. Tässä sentään pikkuruinen vilaus sisään. Olipa hauska tavata Mary näin nauravaisella tuulella.

Kiitos vielä Susannalle, meillä oli kiva päivä. Vähän kyllä hirvittää kuinka paljon pulinaa on nyt alkuviikosta kuulunut, että mitä kaikkea pitäisi meillekin saada, kun Estherilläkin oli...

3 comments:

Aino said...

Olipa teillä kiva visiitti! Luna lähettää terveisiä, hänellä on ollut täällä Olgan ja Sirin kanssa mukavaa. Tulkaahan tervehtimään meidänkin väkeä. :)

Susanna said...

Hyvä visiitti oli!

Anita said...

Mielenkiintoinen reissu ja kivoja kuvia olet ottanut. Minäkin olen visiteerannut Susannan luona, mutta moni kuvaamasi yksityiskohta on jäänyt huomaamatta.