Monday, November 30, 2015

Markkinoiden jälkeen - After the fair
Huopaeläimet valmistuivat aivan viime tipassa, markkinoiden aamuna. :)


The felted animals were finished on the morning of the fair. :)Halusin kurpitsoiden kanssa jotain muutakin loka-marraskuiseen tunnelmaan sopivaa, joten tein nämä paljaat puut.

I wanted on my table something that went well together with the soft pumpkins, so I made a couple of bare trees.


Kamera unohtui kotiin, mutta tässä paluutunnelmia. Pihalla nautittiin auringosta, vaikka oli jo varsin viileää.

I forgot to take my camera, so here are photos after the fair. They enjoyed the sun outside, even though it was way too chilly for short sleeves.


Väsynyt, mutta onnellinen markkinoiden jälkeen.

Tired but happy after the fair.


Sunnuntaina saimme mieluisia vieraita, kun Laimi Lyydia ja Saima Sylvia tulivat kylään vielä tuntemattomaksi jääneen nuoren punapään kanssa. Olohuoneessa oli melkein pikkujoulutunnelmaa.


On Sunday we had a lovely gathering as Laimi Lyydia and Saima Sylvia came to visit us. Miinu ja Faunius jäivät alakertaan Maggien kanssa.

Miinu and Faunius stayed downstairs with Maggie.


Joitain neuleita jäi kotiinkin markkinoilta. 

Some knitwear I brought back home.


Sama vaate puettuna tässä neljällä tavalla kieputettuna. Näitä pitkiä hihattimia ei mennyt yhtään, mutta omat nuket ovat tästä vain tyytyväisiä.

The same garment folded in four ways. I didn't sell any of these long sleeves, but my dolls are really pleased. :)


Huomenna se alkaa! Nimittäin joulukalenteriaika. Tänä vuonna vaihdoin kalenterin kolmisin Ainon ja Annan kanssa, joka toinen päivä toiselta ja joka toinen toiselta. Yläkuvassa ovat minun nyssäkkäni ja alakuvassa oma aarteeni. Voi apua! Tämä on niiiiiin jännittävää.

Tomorrow it begins, my miniature christmas calendar. I made the swap this year with Aino and Anna. On the top are the parcels I made for the girls and on the bottom you can see my tray of treasures. Every day of December untill Christmas I get to open one. Yay! I cannot wait!!!!


1 comment:

K Meikäläinen said...

Ompa kauniita huopa-eläimiä <3 ! Olen muuten ihastellut kovasti tuota talon julkisivua. Kerta toisensa jälkeen se sykähdyttää. Todella kaunista jälkeä!
Neuleetkin ovat niin kauniita ja persoonallisia. Mukavaa Joulun odotusta <3 !