Thursday, October 1, 2015

Neuleverryttelyä ja Molly - Knitting warming up and Molly


Molly muutti meille ja pääsi kampaajalle. Olen innostunut näistä ohuista leteistä ja toiselle puolelle onnistuin tekemään pätkän ranskalaista lettiäkin, vaikka Mollyllä on aika lyhyt tukka.

Molly moved in and had her hair done. I like the thin braids. I managed a bit of french braiding on the other side, even though her hair is rather short.


Aloittelen kutomista pienen tauon jälkeen. Kokeilin huvikseni vahvistettua kantapäätä. Pari vuotta sitten, kun tein, eroa ei nähnyt ollenkaan. Nyt sen jo huomaa. Kiva, että kehitystä tapahtuu.

I started to knit again after a short break. Just for fun I tried to make an enforced heel for this sock. A couple of years ago it looked just like normal knitting, but now it shows just a bit. Nice to see a bit of progress.


5 comments:

Giac said...

Hei Hanna,
Hiukset on kaunis ja on täydellinen päällä Molly!Sukka on aivan upea. Hyvin tehty.
Iso halaus,
Giac

Paulakum said...

Ihailen näitä neuletöitäsi: että voikin riittää taito ja kärsivällisyys tällaiseen työhön! Boheemi kampaus sopii Mollylle :)

Sari T said...

Mollyllä on kaunis mekko ja kampaus. Ja nuo sukat ovat aivan ihanat!

jirps said...

Ai hitsi, miten paljon kampaus vaikuttaa! Kiva toi pikkuletti. Ja sukka, vautsivau!

Ninni said...

Tuo kampaus on todella hieno ja inspiroiva! :) Ehkä täytyy katsoa, mitä oman Mollyni hiuksiin saisi laitettua, kun kaipaavat kohennusta. Sait nukelle ihanan lookin!