Wednesday, July 29, 2009

Musiikkia, Maestro!


Tämä porukka onkin saanut nyhjätä laatikossa aika kauan. Löysin Etsystä, Little Witchyltä juuri tälle porukalle sopivaa eläinaiheista musiikkia, joten pitihän heidät kaivaa esiin mutisemaan teatterirakennuksen hitaudesta... Minulla on mahdottoman rauhallisella aikataululla tekeillä koirateatteri, jossa toki on kaikenlaisia eläimiä esiintymässä ja katsomassa ja muuten töissä. Toistaiseksi päivänvalon ovat nähneet vasta nämä kolme kilpailevaa primadonnaa ja rauhallisenpulskea pianisti. Hän ei ole kyllä yhtään tyytyväinen, kun en löytänyt oluttuoppia pianon päälle harjoituskuvaukseen.

This group has had to stay in a box for a while now. I found perfect animal-theme sheetmusic for them at Etsy, Little Witchy's shop and just had to dig them out to complain about the lack of progress on their theatre. I'm making a dog-theatre in a really slow pace for all sorts of animals to perform, watch and otherwise work in. So far the only finished personnel are these three competing primadonnas and the mellow pianist. He's not too happy though. I could not find his regular beer-pint for the rehearsal-photoshoot.

7 comments:

Piipa said...

Voi miten sympaattisen näköinen seurue, noita katsellessa tulee niin hyvälle tuulelle, olet loihtinut oivalliset ilmeet kaikille! :)

Lotte said...

Tää on kyllä ehdottomasti nukkismaailman persoonallisin ja hauskin seurue. Suurella mielenkiinnolla odotan harjoitustilojen valmistumista :)

Sikaneito on ihan mieletön :)

Mirja said...

Ihanan persoonallista porukkaa:D

dora said...

!Que gracioso! está muy bien.felicidades.

Miia said...

Hauska kirjoitus ja kuva! Ihania nuo hahmot. Sinulta pitää muuten kysyä, että miten nuo kuvat saa liitettyä Bloggeriin niin, että aukeavat isommiksi klikkaamalla? Tuleekohan se automaattisesti, jos käyttää jotain netin kuva-albumia eikä lataa kuvia Bloggeriin?

The Carolina Quilter said...

What a fantastic little group! Amazing!

Jody
http://minileapsandbounds.blogspot.com/

Anonymous said...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀