Thursday, July 9, 2009

Arvonta - Lottery - Raffle

Arvonta suoritettu ja voittajaksi osui Eeva, onnea! The lottery is closed and the lucky winner is Eeva, congratulations!


Blogillani on satayksi lukijaa, siis satayksi! Tuntuu aikas hurjalta, samoin kuin se, että vähän yli puolessa vuodessa täällä on käyty yli 19 000 kertaa. Haluan kiittää kaikista kommenteista, joihin palaan hävyttömän harvoin. Ne lämmittävät mieltä ja olen saanut kommenteista apua ja ohjeita, upeita haasteita ja ennen muuta kannustusta, joka on minulle ihan elintärkeää. KIITOS!

Nyt on sopiva aika arvonnalle ja näin se käy: osallistu arvontaan kommentoimalla, sähköpostilla tai muuten lähestymällä ennen 17.7. joka on meidän Aavan synttäripäivä, ohhoh, siihen on enää reilu viikko... kakut paistumaan, sano. Tehtävänä on kertoa mikä on lempieläimesi (siis kaikista maailman eläimistä) ja jos haluat, niin kerro miksi. Palkintona yksi arpaonninen saa pyytää semmoista eläintä kuin nyt sattuu haluamaan nukkekotikoossa kuitenkin. Tämän toive-elukan ei tarvitse olla sama kuin edellämainittu lempielukka. Pidätän oikeuden neuvotteluihin, jos nyt vaikka joku haluaa täysikokoisen norsun, niin täytyy ehkä vähän miettiä, mutta toisaalta, miksikäs ei sellaisenkin voisi huovutella ;o). Onnea arvontaan kaikille sellaisesta kiinnostuneille!

There are 101 followers in my blog and I find that amazing! This blog is a bit over half a year old and there has been over 19 000 visits, which is equally unbelievable. I want to thank all you who have commented here from the bottom of my heart. I've answered you too rarely and written about the comments here, sorry. It's heartwarming and I've received help and advice, wonderful challenges and most importantly lots of encouragement, which is tremendously important to me. THANK YOU!

Now is a perfect time for a lottery or a raffle, I don't know which word is better. This is how it works: You can enter by commenting here or e-mailing me and telling me what is your favourite animal of all the animals in the world and if you wish to, why. The drawing is on 17.7., which is my daughter's birthday (oh my how the time flies, gotta start the preparations soon). The prize is an 12th scale animal made by me and I'll think if I can try to make any animal the winner wishes to have, even an elephant if that is her wish. ;o) The prize-animal can be different from the favourite animal too So good luck everybody, who's interested!

96 comments:

raija bee said...

Valkoinen pitkäkarvainen kisuli on ehdoton suosikkini - hmmm... no on se. t raija bee

Marja said...

Se valkoinen kisu pisti mullakin heti silmään, mutta sanon että kettu

hannajaleijona said...

Huhuu, ei tarvii olla mun kauppaelikoita, vaan ihan teidän henkilökohtainen mielieläimenne... yrittää tarkentaa Hanna

rosanna said...

Thank you Hanna!!! I love it.
I shall write Matteo's favourite animal: a big, red, fat cat!! purring and soft. I truly wish to gain it;o))

Aino said...

Siili. Ne on vaan tosi sympaattisia otuksia.

Saana said...

Minun lempieläimeni taitaa olla koira: maailman paras ystävä jonka kaulaan voi itkeä surut ja kuiskutella ilot ja jonka ystävyyteen voi luottaa aina Ü

http://saanan.vuodatus.net/

Maija ja Aino said...

Saukko, Lutra lutra, tietysti!

Maija said...

Saukosta tykkää siis Maija. Tuli näppihärö ;)

Kaija said...

Koira on minun lempieläimeni ja rotuna keltainen labradori, joka minulla on oikeastikin.

Heleena said...

Olen käynyt täällä Lontoon matkan jälkeen säännöllisesti, vaikka en ole liittynyt noiden 101 joukkoon. Eläinsuosikki muuttuu aika ajoin, mutta nyt se on kissa. Nuo omat ku on aiva ihkuja!

Olivia Orso said...

No niin, on varmaan pakko sanoa, että lempieläimeni on karhu. Hyviä ominaisuuksia en kehtaa luetella, kun väittävät, että omakehu haisee... :)

sirpa said...

Kissa ku kissa, aina ja ikuisesti;) Kissa on notkea, vetreä, iloinen ja leikkisä, paras kaveri!

Nina said...

Suomenpystykorva, ehdottomasti.

Lirael said...

I really like your blog, your felted creatures are so sweet :) Congratulations on so many followers! That is far far away for me hahaha, but maybe someday...
My favourite animal is my white Maine Coon cat! She is my best friend, because she loves me unconditionally. When I'm sad she comforts me and when I'm happy she smiles back at me through her golden eyes :)

Susanna said...

Hih... mistäs tiesit, että lempielukka on norsu??!

Sinikka said...

Ennen en välittänyt kissoista, mutta nyt on mieli muuttunut yhden kisulin ansiosta. :) Joten mielielukkani täytyy nykyään olla kissa!

dales_dreams said...

Oh, a little black cat. My first pet. What a fun idea. :)

Congratulations on all of your followers. Oh, look, another one. ;)

Mary said...

Hanna--congratulations on the well-deserved 101 + 1 followers!

My favorite animal is the dwarf hamster but I would love to see an owl in needle felt miniature.

Oiseau deNim said...

Salut Hanna,

A small cat with gray color hair is my favorite!

Congratulations!:)

shannonc60 said...

What a lovely idea! My favourite animal is dogs, particularly my dog Tilly!

Anonymous said...

I don't know how to become a follower but I check your blog very often! I love to see what you've been making :) My favourite animal is chihuahua dogs of course, I have 8 real life chihuahuas!

From wawamum

Fee- said...

Onnittelut kävijämäärästä ja lukijoista :) En kyllä yhtään ihmettele!

Lempieläimeni on tällä hetkellä siili tai kilpikonna, kumpikin niin sympaattisia ja suloisia otuksia :)

Maarit said...

Lempieläin? No tietenkin koira.
Työsi ovat kyllä huippuja, tulkoon sekin tässä mainituksi.

Virpi said...

Tarvitseeko olla nisäkäs? Nimittäin jos ei, niin sitten sanon varis; viisas, iso ja komea lintu!
Ja sitten pitää vielä täällä röyhistellä rintaansa - nimittäin tuo komea sängyllä kellivä kolli on minun Mauno A.! Ihanista ihanin sekin!

Liberty Biberty said...

Hi Hanna, Liberty says her favourite animal is a little puppy with balck spots because it is so cute!
Congrats on the 101 followers!
Mercedes

tiina said...

Juuh, onnea lukemista ja täällähän on nyt niin hienoa aina pistäytyä!
....kyllä villihevonen on aika vau.

Taiju said...

Kettu, ilman muuta. Meillä on melkein perheenjäsenenäkin kettu, tosin pehmosellainen, jonka tyttäreni sai ihan pikkuisena ja joka on äärettömän tärkeä.

anja said...

sanotaan nyt vaikka undulaatti tällä hetkellä, kun perheeseemme hankittiin niitä ihan vasta kaksin kappalein. Ne on niin yllättävän viisaita :D

Sanni said...

Onnea hurjasta lukijamäärästä! Minun ihanuuseläimeni on jääkarhu. Valkoinen väri ja jääkarhuun liittyvä jää ja lumi varmasti vaikuttavat asiaan. Sanni

kaisa said...

onnea hurjan lukeman puolesta! ehkä tavanomainen vastaus, mutta kissa! niitä on kotona ollut parhaimmillaan 8 kerralla. sopivan itsenäinen elukka, samalla seurallinen. viihdettä piisaa niiistä :D

Marikki said...

Suosikkini on ehdottomasti husky. Onnea blogillesi!

Sipi said...

Ehdoton suosikki on kääpiökoira Chihuahua :)

Lil'La said...

Lempielämeni on koalakarhu, jotenkin ovat niin symppiksiä ja ystävällisen oloisia. Tyttäreni kuuli joskus pienenä väärin, kun kysyi lempieläintäni, vastaukseni kuultuaan sanoi hyvin tietävänä; "äh! äiti, ei kuolakarhuja ole olemassa" :)

Marcelle said...

Vaikka olen todella eläinrakas ja tykkään kaikista eläimistä niin voiton vie kyllä ehdottomasti KISSA!!Punaturkkinen ja hiukan pidempikarvainen nöpönenä :) Koko lapsuuteni ajan olen viettänyt kissojen seurassa. Kissa on vaan niin äärettömän suloinen!!!!

Lara said...

Onnea kovasti! Täällä sitä tulee piipahdettua ainakin joka viikko. :-) Lempieläin on possu. (irinanposti (ät) hotmail dot com)

krizze said...

Lempieläimeni on upea susi (jonka koen myös henkioppaakseni). Susi on vahva, viisas, sosiaalinen ja niin kaunis eläin.

Koirien olemuksessa, vaistoissa ja käytöksessä on vielä jonkin verran sutta jäljellä (vähän riippuu rodusta kuinka paljon)ja koirat ovatkin kertakaikkiaan mahtavan rakastettavia persoonia!
Olen oppinut koirilta paljon mm. rakkaudesta, aitoudesta, hetkessä elämisestä, asioiden tärkeysjärjestyksestä, huumorista jne.

Anonymous said...

Kyllä tiikeri on yksi kauneimpia eläimiä, mitä maailmasta löytyy!! Tiina L

Tuulia said...

Mun mielieläin on ilmanmuuta kissa: itsenäinen, omaperäinen, omien teidensä kulkija ja vaan niin ihana. Meillä on kaksi suloista neitiä (vai lienevätkö vanhoja piikoja tai hienommin sanottuna sinkkuja?)

Maija said...

En ole mikään eläinrakas tyyppi,mutta apinat on niin suloisia.
Onnea!

Taru said...

Moi, niitä lukijoita oli jo 103! Mahtavaa! Nyt tulee mieleen että lempieläin voisi olla vaikka kukko. On niitä muitakin, mutta yksi kukko teki vaikutuksen hiljattain.

Tippaliisa said...

Lempparieläin on tietenkin kissa, viiden kissan omistaja, myös hevoset ovat kauniita ja uljaita, kuitenkin valitsen kissan. Iso ragdoll-rotuinen kissa on haaveeni.

Anonymous said...

heippa tosi ihania elukoita, mutta on aivan ihana Arttu 4 v snautseri joka on maaaaaailman ihani koira, josta vois tehdä näköislemmikin
terv. Hely
mulla ei ole omaa blogia mutta ihanat sivut

Anonymous said...

siis ihania elukoita
toi katti sängyllä on tuttu kaveri
mulla on siis maaaaaaaaailman ihanin käppänä Arttu 4 v josta haluaisin tossosen elukan, ihanat sivut, mulla ei ole blogia mutta tarttee hommata nukkekoti ja niin pois päin
terv. Hely

jarna said...

Lempieläimeni on varmaankin pupu tai kissa...En osaa päättää.

Ensi visiitillä blogissasi ja hyvältä näyttää=)

Reetta said...

Kaikkia kissat! En osaa sanoa yhtä ainutta kissa lajia tai väriä koska kaikki kissat ovat! :) Onnea Isosta kävijämäärästä.

Anonymous said...

Onnea! Mikä huikea määrä kävijöitä, eikä ihme, niin ihania juttuja sinulla!
Minun "lempiikiihanasuosikki" on tietenkin susi! Sudessa näen itseni.
T, Nanna/Schifka :o)

MarEve said...

Lempparimme on delfiini. Mekin olemme säännöllisesti seuranneet blogiasi, vaikka emme olekaan "rekisteröityneet".

villiäinen said...

Kissahan se, sellainen vanhanaikainen, harmaaraidallinen maatiainen!

Sari said...

Näin hevostyttönä täytyy sanoa että eiköhän nuo hepat vie voiton. Tosin kissat tulee hyvänä kakkosena perässä.

HoO said...

Apuvaa, ei pysty valitsemaan!!! Tällä hetkellä minua ihastuttavat siilit ja ketut :)

Anname said...

Minun lempieläimeni on kissa...kaikista karvoista ym huolimatta ;D
Niin itsenäinen eläin, ei niin vaan kommennella :)
Ja onnea hurjasta kävijämäärästä!

Julianna said...

Mahtavan upeasti lukijoita sinulla! Kaunein eläin on mielestäni mustapantteri tai ihan tavallinen leopardi. Ovat niin sulavalinjaisia,vahvoja,uljaita ja muutenkin kauniita otuksia. Ja salaperäinen pilke silmissään. :)Mutta jos lemmikiksi ajattelee,niin jonkun pienen koiran ehkä ottais,mäyriksen. :)

sonttu said...

Mun lempieläimet on ehdottomasti tiikerit.Sen kauniimpia eläimiä ei olekkaan.Se on toisaalta vain hyvin surullista,että niillä on niin kaunis turkki.Niitähän metsästetään sen tähden.Tiikeri voi olla vähän huono lemmikki valinta kotiin joten meillä onkin kotona kaksi tiikereiden kaukaista serkkua :)

sonttu said...

tietty myös panda karhut ovat todella ihania.niisääkin viehättää niitten pyöreä ruumiin rakenne ja kaunis turkki.jossain kansansadussahan kerrotaan pandan silmänympäryksien olevan mustat koska se oli itkenyt jonkun pikkutytön tähden pandat ovat ihanan sosiaalisia ja niitä pitäisi suojella eikä riistää henkeä turkin takia.. :)teetkö muuten hanna eläimesi neulalla huovuttamalla,niin että runko on piipunrassista??

Auliina said...

Mun lempieläimeni on varmaan leijona...siks kun ne on niin upeita ja voimakkaita...

Eeva said...

Ajattelin poiketa joukosta vanhana karjakkona ja sanoa lehmä tai lammas...mutta sitten vilkaisin tuonne nojatuoliin, jossa yks lyllerö nukkuu jalat joka ilmansuuntaan sojottaen, niin että KISSA se on.

MInna said...

Minun lempieläimeni on kissa. Kissat ovat kauniita ja pidän niiden luonteesta: ne pitävät ihmisistä ainakin vähän, mutta ovat myös itsenäisiä, itsepäisiä ja vähän salaperäisiä.

anneve said...

Hei ja onnea lukijoista, en kyllä ollenkaan ihmettele!
Lempieläin on valittava joistain joita seurailen pihassani... ehkä kallistun ihan meidän tutun varpusen puoleen. Ne kun on oppineet tulemaan vihellyksestä paikalle saamaan herkkuja. Tietysti sitten meidän kilpikonnavärinen - musta/valkoinen/keltainen kissarouvamme jonka ikää ei tietenkään saa kysyä. (Mutta paljon se on!)

Jenni said...

Täälläkin yksi joka seuraa blogiasi :)!Kissa on lempparieläimeni ja mulla onkin niitä kaksin kappalein <3.

Lotte said...

Mun lempielukka on perhonen. Ne on siroja ja kauniita.

Saana said...

Voi että, lempieläintä on tosi vaikea valita! =)

Luulenpa, että osaan kuitenkin päättää. Se on susi. Susi on jotenkin kovin kaunis ja salaperäinen eläin. Se taitaa myös jollain tapaa kuvastaa omaa luonnettanikin =)

Essi said...

Jippii arvonta! Lempieläimeni taitaa kyllä olla koira, vaikka toisaalta norppa ja panda ovat myös kivoja, mutta kyllä se on sitten se koira!

Nasu said...

Koira taitaa olla suosikki, erityisesti collie ja sheltti.

siirisofia said...

Onnittelut suositusta blogista :-) Meillä tepsuttelee yksi ihana harmaa kissa, jonka olet tehnyt, mutta suosikkieläin tällä hetkellä on ehdottomasti poikani perheen ihana pikkuinen Bichon Frise pentu, jota olen jo saanut monta kertaa hoitaa.

johanna janhonen said...

onnea synttäritypylle ja blogillekin, ei ihme että sulla on niin paljon ystäviä kun täällä on niin ihanaa ja kotoisaa :). suosikkieläin... eiköhän se ole ihan tylsästi kissa :). vaikka sellanen musta ja laiha ja viekas

Paloma said...

Congrats on the 103 followers!!

My favourite animal is my pet: a white and red color hair cat. He is so lovely! (He is one like you show on your picture ...!)

Best regards,
Paloma
www.untallerdeminiaturas.blogspot.com

Piipa said...

Minun suosikki eläimeni on myöskin kissa ja hyvänä kakkosena varikset :)ja tuo valkoinen lyhytkarvainen on ihan kuin naapurin suloinen Helmi kissa!! :)

Kissa siksi, että se tekee asiat niinkuin huvittaa, elää öisin ja laiskottelee silloin kun tahtoo :)
Kissat ovat myös hyvin ilmeikkäitä, sellainen -vähänkö kiinnostaa mitä teet, vaikka tosella silmällä koko ajan tarkkailenkin- ilme on todella mainio :D

askartaja said...

Henk.koht. lempieläimeni on kilpikonna!

Maisa said...

Kyllä minä taidan olla kissa ihmisiä, vaikka tykkään kyllä ainakin meidän koiran pennusta ja pupusta. Mutta sanotaan nyt että kissa!

Birgitta said...

Onnittelut niin monet seuraaja!
My favorite eläin on, tietenkin, kissoja!

Mirel said...

Huh, mikä määrä osallistuija.Koiraihmisiä minäkin olen enemmän, kultainen noutaja suosikki.

-pia- said...

Lempieläin on ehdottomasti kissa. Minulla on aina itsellä kissa ollut - tällä hetkellä kaksi ja kolmas on tulossa elokuussa. Niinkään värillä ei ole väliä - vaikkakin tällä hetkellä on kaksi mustaa kissaa.

MinnaK said...

Eläinrakkaana ihmisenä kaikki eläimet, sukunimeen viitaten yksi suosikeista on karhu. Sammakkoasi ihailtuani tuli mieleen ett miten ois tarantella tai jokin karvainen hämähäkki, sellainen ois kyllä upee! Mukavaa loppukesää ja onnea upealle kävijämäärälle, jota en kyllä yhtään ihmettele;O)

Sussu said...

Wohoo! Mikään mahti maailmassa ei pidä minua loitolla tästä arvonnasta! :) Tykkään ihan hulluna sivuistasi ja kommenttien määrää katsoessa niin taitaa moni muukin! :D

Elikkä siis.. Minun lemppari eläimeni on Lapinpöllö + muut pöllöt. Olen nuorempana bongannut lintuja ja pöllöt olivat ihan mahti suosikkejani! ;)Niiden kasvot ovat niin kauniit ja silmät tietävän näköiset..
Rakastin tehdä niille suuria pönttöjä puihin. Nykyään se energia menee nukkekodin hitaaseen rakentamiseen... Harmi, mukava harrastus tuo bongaaminenkin.:)

Karin F. said...

I love the little elephant toy. Actually all your animals are so cute & lifelike.

Millimari said...

Hei Hanna ja paljon onnea suuresta lukijamäärästä!! Pidän kovasti delfiineistä. Ehkä ne ovat eniten fiksujen ihmisten kaltaisia mutta vedessä.

Anutiina said...

Minun lempieläimeni kaikista maailman eläimistä on laama.Se vaan on niin ihanan surusilmäinen ja lutunen. :)

Taina said...

Onnea huikeasta käviämäärästä :) Koira ehdottaomasti olen niin koira ihminen sellainen valkoinen bicon bolognes. Käyn joka päivä ihailemassa :) Nukkekoti Jie

Saga said...

On olemassa niin paljon ihania eläimiä. Mikähän olisi suosikkini? Kalat, kani, kilpikonna...

Tiina said...

Kissa on minunkin suosikki. Eikä tähän nyt taida olla sen kummempia perusteluja :-)

Marjatta said...

Kissahan se on minunkin lempieläin. Olen hoivaillut kissanpentuja pikkutytöstä asti, vaikka nyt emme voikaan kissaa pitää. Kissat on niin persoonallisia,ja samalla hyvin itsenäisiä ja jollain tavalla ylväitä. Ja niin siistejä ja pehmeitä. Ja kissan kehrääminen rauhoittaa niin ihanasti.

Heli said...

Ihanan blogin hauskaan arvontaan mukaan. Joutsen on kaunis ja herkkä.

Katjaliini said...

Poro on ehdoton lempparini =0)
Johtuu varmaankin siitä, että rakastan matkustelua lapissa ja minusta on ihana katsella porojen menoa.

riSa said...

Kissoja on itselläni mutta hevoset ovat aina olleet sydäntäni lähellä... etenkin arabialaiset ovat niin upeita katsella.

Anonymous said...

Kaikenlaiset kissaeläimet, varsinkin suuret, jaguaari, leijona, tiikeri, gepardi. Pandakarhu on myös aivan ihana. Kaikki tekemäsi eläimet ovat ihania, varsinkin ne, jotka olet tehnyt minulle, se vanhan herran buldogikin, vaikkei kissa olekaan.
Kiitellen
Emma

Piukku/Pia said...

Lempieläimeni on pienenpieni kääpiömäyräkoirapoika joka saapuu vanhemmilleni lauantaina. Olen samaa aikaa onnesta sykkyrällä heidän puolestaan ja kateudesta vihreä kun sellaista en voi allergiani takia omaan kotiin ottaa.

wooper said...

Huu! Mulla on ihan liian monta lempielukkaa, Karhu ja Ilves päällimmäisenä. Oikeastaan tämän hetken suurin suosikki on kuitenkin Orava. Ne on vaan ihan järjettömän söpöjä. :D

Onnittelut huikeista tilaajaluvuista! Tuohon kun lisää vielä 44 hyyppää blogilistalta ja kaikki satunnaiset keijot niin ei ihme että mittari paukkuu. :D

Anonymous said...

Minun oma eläimeni kissa, Colourpoint sininaamio, joka on aivan ihana ja vienyt sydämeni mennessään.

George the Miniguy said...

Hi, Hanna. Thanks for subscribing to my blog. My favorite animal is my daughter's cocker spaniel/bichon friese mix dog. He's such a cute little guy and a loving animal.

George

Mervi said...

Hei, löysin blogin muutama viikko sitten sattumalta, suloisia eläimiä! Ja nukkekotisi on yksi ihanimmista näkemistäni. :)
Suosikkieläimeni on norsu, omien koirien lisäksi tietysti (joista toinen olisi vaikea ikuistaa huopaan koska valokuvautuu mustanharmaan pörröisen turkkinsa kanssa niin käsittämättömän huonosti).

Kiramelli said...

Kissa ja ehdottomasti pyhä birma! Jaloissani pyörii 2 omaa suloista karvapalloa.

Katie said...

I had to go look at the calendar to make sure I wasn't to late to enter! I think a giveaway is an awesome idea! Thanks for giving one of us the chance to win a beautiful mini animal from you:) I think a mini Otis would be perfect:)
Katie

dora said...

Yo ya tengo perrito, con lo cual, me apeteceria cualquier gatito, felicidades por sus 103 seguidores.
Es tan gratificante.
un abrazo dora

Mirja said...

Täällä yks maijamyöhäinen:)
Kissat on ihania!!

chrisse said...

Huikeeta,mikä määrä vierailijoita! En kyllä toisaalta sitä ihmettele. Ja lempieläimeni, mikä se onkaan. Ehdottomasti tietysti koira ja etenkin, jos se on berninpaimenkoira tai cockerspaniel. Synttärionnitteluja Aava-tytölle, hän taitaa olla kylläkin jo nukkumassa.

Anonymous said...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀