Wednesday, July 1, 2009

Kuraattoriutta - CuratorshipTämä on niin siistiä. Näyttelyn suunnittelu nimittäin. Pitää vaan pitää itse huoneen pintojen suhteen matalaa profiilia, jotta näyttelytila tulee monikäyttöiseksi. Olen hiljalleen rakentamassa yhden huoneen galleriatilaa, jonne ensimmäiseksi avaan Mostly Artin töitä esittävän näyttelyn syksyllä. Nyt on niiiin mukavaa tutkailla eri tapoja ryhmitellä valtavaksi paisunutta kokoelmaani. Vihreät kiiltävät omanaan, merenneidot omanaan, kohokuviokukat, modernit vaasit seinähyllyille... vaiko pienet omanaan, korkeat omanaan, maljamaiset omanaan... kukkia mukaan vaiko ei... Minä tykkään.


This is so cool. Planning an exhibition I mean. I just must keep a low profile with the surfaces of the room itself, to show off the pieces and to make the space versatile. I'm slowly building a one-room gallery and the first exhibition will open in the autumn showcasing the work of Mostly Art. Now it's so nice to experiment with different ways to group my suddenly so big collection of her work. Green glossy ones together and the mermaids as a group, relief-like flowers, modern pieces on the shelves... or small ones on their own, high vases, bowl-like vases... to put some flowers or not... I like this so much.

4 comments:

Eija Luoto said...

No niin, tämä näyttelyidea näköjään valtaa mieliä, etenkin kun jokaisella on kaapissa pikkunytyissä vaikka mitä. Ja sitten kun ne ei ole näkösällä, niin niistä ei ole iloa. (Itselleni se tuli myös liki välttämättömäksi, tosin ei huonetta, mutta yksi hyllykkö tuli just valjastettua ns vaihtuvaa näyttelyä varten)
Tämä sinun lasikokoelmasi on upea, olen sitä monasti ihaillut.

Meli said...

They are so beautiful!!!
Meli

Anonymous said...

Those green glazed pieces are just so beautiful - true Art Nouveau style!

Anonymous said...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀