Monday, February 8, 2010

Tökkötumput - Mittens


Nukkien vaatettaminen senkun jatkuu. Ihan turhaa on minusta kieltä näyttää, täällä sentään tehdään vermettä porukoille innolla. Tein huvikseni virkatut tumput. Menettelevät, vaikka aikamoiset uunikintaathan nuo ovat. Kokeilin hameeseen yksinkertaista palmikkoneuletta. Hanskamallia voi katsoa täältä... aikamoista taituruutta, sano.

I continue making clothes for dolls. I don't see any point in making faces... I crocheted mittens. I tried a simple braid-pattern on the knitted skirt for this skinny girl. By the way, here are some gorgeous miniature gloves... I'm just saying WOW!


Sain taas postia salaiselta ystävältä. Siistiä! Aavakin sai osansa, kauniita ja herkullisia koirasuklaita. Kiitos!

I got another thing from my secret friend. Cool! Aava got her part too, beautiful and delicious doggy chocolates. Thank you!

3 comments:

Lotte said...

Voiko noin pientä neuloa "huvikseen"? ;D Ihanat ne kyllä on!

Jaana S said...

Aivan ihania neuleita olet tehnyt. Kirjoneulemekko mykisti!

Reetta said...

Todella kauniit! Itse kun sinun innoittamana rupesin virkkaamaan ompelulangalla niin tein lapaset. Itse tein niin, että virkkasin sopivan pituisia ja levyisiä liuskoja( kahdella eri värillä) ja kun on peukun vuoro sen vain sitten jotenkin vänkyröi siihen ja lopuksi ompelu. Se oli aikas iisiä. Laitan tässä tällä viikolla kuvaa blogiini niin voit katsoa, että näyttääkö helpolta, :)