Wednesday, February 3, 2010

Korituoli - A chair


Meillä oli nukkekotikerho ja ai että oli kivaa! Kiitos seurasta kaikille ja erityisterveiset Sara-neidille, joka valmisti Aavan kanssa kauniita ystävänpäiväkortteja. Aiheena oli korikalusteet ja niin oli kiinnostavaa, että jatketaan samasta ensi kerrallakin. Minä sain tuolini valmiiksi vasta kotosalla ja yötöiden puolelle vilahti... ei vaan voinut jättää kesken. Istuintyyny on vain malliksi, ei ole tähän tuoliin tehty. Edessä olevat tyynyt ovat Lissun käsialaa.

We had a dolls' house club evening and it was so much fun! Thanks everybody and specially Sara, who made valentine's cards with Aava. We made wicker furniture and it was so interesting that we'll continue with these the next time too. I finished my chair at home and it took surprisingly long too... just could not go to sleep before I got it made. The cushion is not made for this, so it is not fitting too well. The pillows at the front are made by Lissu.

9 comments:

Nicky CC said...

wonderful chair Hannah! I had a go at making wicker furniture for my dolls, oh boy did it take a long time and decided that next time I will buy it instead lol! I love the little peter rabbit cushion!
xx Happy creating

Priitukka said...

Todella hyvin onnistuit ja heti ekalla kerralla, nätti malli! Tuosta tulee sellainen tunnelma, että tuolia on käytetty ahkerasti ja silti se vaan jaksaa palvella vuodesta toiseen :).

Lissu said...

Ihastuttava tuoli! Nuo helmet tekevät siitä todella persoonallisen ja kauniin!

Marcelle said...

Todella kaunis korituoli! Olen nähnyt näitä vaan vaaleana mutta tämä tumma sävy on aivan upea!!! Ja tuolin muotokin on niin kaunis!

Victoria said...

I've made only one wicker chair, but immediately fell in love with this technique. Your chair is great, such great job!

Marjatta said...

Tuoli on kyllä kaunotar!

Evelien said...

Beautiful, I really like the colour too! And the cushions are lovely.

groetjes Evelien

Peach Blossom Hill said...

Oh, my goodness! I love it. This is one thing I want to learn to do as well-wicker furniture. Oh, to not have to work so I can do all of these wonderful mini's!

Jody

Anonymous said...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀