Saturday, January 2, 2010

Arvonnan voittajat - Give-away winners

Arvonta suoritettiin vähän myöhässä ja Aavan keksimien numeroiden takaa löytyivät De, Ciili, Liberty Bibertyn Mercedes ja Sinihilkka. Onnittelut ja lelut lähtevät matkaan maanantaina, jos vaan saan osoitteet hankittua ennen sitä.

The christmas-giveaway winners are finally drawn. Aava picked numbers and I counted the comments and the winners are De, Ciili, Mercedes at Liberty Biberty and Sinihilkka. Congratulations, your small parcells leave for you on Monday if I find out the addresses by then.


Kuvituksena vähän erikoinen kuva, mutta hyvin kuvaava sellainen minun perheestäni. Aavaa harmittaa, kun minä kuvaan eikä hän ja Otso esittelee kissa-joogaa Villen kainalossa. Ville ottaa rennosti.

Here's a bit strange but somehow very real photo of my family. Aava is a bit cross because I'm the one taking the picture and not her and Otso the cat shows off his cat-yoga stretches while Ville is relaxing.

16 comments:

PetitPlat Food Art said...

Your cat is sooo fun!! Never saw such a pose XD
Called all my family to look at this picture :D

I sent your package yesterday :)
Merry Xmas (a bit late) and a happy New Year!

And congrats to the winners!

Hugs!

Priitukka said...

Voi tota kissaa! :))) On sulla mukava perhe, Aava on ihku kaikkine helminauhoineen ja Ville osaa ottaa kadehdittavan rennosti. Hyvää uutta vuotta koko teidän porukalle!

Aino said...

Kertakaikkisen mainio kissa!! Muutakaan perhettä unohtamatta. :) Hyvää uutta vuotta sinne!

anneve said...

Ihanan rentoa! Eikös näin pidä juuri tehdä enne kuin taas arki astuu kunnolla kuvaan. Oikeastaan vasta loppiaisen jälkeen ja hei... silloin on jo melkein puolet tammikuustakin mennyt!

Liberty Biberty said...

Wooohoooooo!
I'm so happy to be a winner! Thank you Aava and Hanna!
Love the family photo, especially the look on Aava's face, lol!
Mercedes

dora said...

Hola picture.
Happy new year.
a Carmen hug

Ciili said...

Ooi, ihanaa, kiitoksia ihan kauheesti!! Pistän postia tulemaan... Ja ihana kuva :)

Mostly Art said...

What a wonderful picture! Otso especially :)

Stefanie said...

Happy new Year!
Love the cute picture! What happens to the cat ? Cat nip?
Congrats to the winner!

Ciili said...

Tänään ne tuli postissa ja KIITOS!! Siis tuo kissa on aivan IHANA!! "Siis mitääh?" oli ensimmäinen reaktio kun avasin sen paketin, täähän on niin hieno että ei tätä nukkikseen voi pistää, pitää joku vitriini ostaa! :)
Ja Myyrä on kyllä niin söpö, just sitä mä oon monesti katellut täällä blogissa ja messuilla <3

Papillon Bleu said...

This is a very funny picture!
I think your cat wants to look cuter than the cats in the book.
;-)

Anonymous said...

pitaa tarkistaa:)

lin said...

性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,ut聊天室

文章 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,AV女優,美女,成人圖片區,080苗栗人聊天室

somebody said...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀

Marja-Leena said...

Todella kiva kuva!