Wednesday, January 13, 2010

Kesähame - Flirty skirt


Tähän pitää vielä laittaa alushame, mutta en malta olla näyttämättä. Olen aika puhkuissani nyt näiden virkkuuhommien kanssa ja tämmöinen pöytäliinahame tuli. Lanka loppui vähän kesken, mutta ei se ole hassumpi lyhyenäkään. Tuossa on helmi ja virkattu silmukka takana, jotta sen saa päälle ja pois.

I need to add an under-skirt for this to keep it nice, but I think it works. I made it like a table-cloth. Ran out of thread, but I like it short like this very much. There's a bead for a button and a crocheted loop behind to make it dressable. Crocheting is fun, even though very slow.

9 comments:

Sans! said...

Very pretty . I use to love flare skirts. Yes, very sexy in a girlish way. Curious how you are making the underskirt because crochet is hard to mix. That top is pretty too

Lotte said...

Aivan suloinen! Kaulahuivikin oli mieletön!

Nasu said...

Kaunis hame ja kaulahuivi on tosi suloinen. Äkkiä ne sormet oppii. 0.4mm koukulla oppimiskäyrä on vähän hitaampi, mutta hetken päästä ei huomaa edes eroa isompaan koukkuun. Silkkilanka ainakin pehmenee, kun se silittää. Itse silitin silkille tarkoitetulla lämpötilalla ja kostean silitysliinan läpi ja annan sitten rauhassa kuivua silitysalustalla. Mä muuten virkkaan alun silmukoilla, mut sit kun on virkannut miljoona aloitusta, niin sekin alkaa sujua :)

Eliisa said...

On sulla täällä upeita virkkauksia. Hame on suloinen, ja tuo huivikin ihan hhuippu!

Eija said...

Hieno hame eikä yhtään haittaa, että on lyhyt. Sellaisiahan ne flirttihameet on.

Taru said...

Hanna, missä päivän kukka?? :) On niin keväistä taas että minä ainakin tein jo yhden tulppaanin. Hamekin on kyllä jo kesäinen, ihanaa! T:Taru

Heli said...

Kiva hame! Sullahan sujuu hyvin nämä virkkaukset!

Joyce said...

I love this skirt! Maybe I need to see if I can crochet in miniature too...

dalesdreams said...

That skirt is great. Flirty describes it perfectly. :)