Monday, October 5, 2009

Vähän pienempi - A bit smaller


Toisesta tuli vähän pikkuisempi. Tietääkö joku millaiselle paperille näitä oikeasti leikataan? Varmaan aika sileälle ja tiiviille, eli melkein vastakkaiselle ominaisuuksiltaan kuin tämä minun papru. Vaiko tarralle?

The second silhouette is a bit smaller. Does anybody know what sort of paper silhouettes are usually cut from? Or is it some kind of self-adhesive thingy?

15 comments:

anneve said...

Oot kyllä eri taitava.. tässäkin. Ihania!

Katie said...

Oh How neat! It's really pretty!!!

Katie

Liberty Biberty said...

Hanna, That looks awesome! You must be very patient to be making those!
Mercedes

rosanna said...

I really wonder HOW you can cut so small. I think it's wonderful. mini hugs

Tiina said...

Moro!
Hieno silhuettikuva!
Sitä rahaa tuli nyt puolet liikaa. :-) Laitoin sulle eilen sähköpostia asiasta. Laitapas mulle tilinro, niin palauttelen ylimääräiset.

Nasu said...

On kyllä hieno! Sä olet mestari käyttämään saksia. Muistatko lapsuudesta "Sukkelat sakset" lastenohjelman, jossa mies leikkasi mustasta tarrasta eläimiä?

Taru said...

Moikka, hienoja nämä! On tuohon varmasti oma paperinsa, saisi olla sitkeää myös että ei repeydy. Huvilan tunnelma on hurmaava. Seinäpaperit mm. upeita.

Mostly Art said...

Very, very nice, and so delicate! Wonderful job Hanna! I don't know about the proper paper, what you are using looks great :)

Julianna said...

Herkän kauniita nämä silhuettityösi!

Ciili said...

Ihana taulu tuosta tulee! Ja mun mielestä siihen käytetään 1:1 koossa sellasta kiiltävää ohutta paperia, josta me ollaan koulussa tehty joskus iät ajat sitten ikkunakuvioita. Sellasta sillipaperin tapasta, mutta paljon kestävämpää...
Niin ja ajattelin vaan jo etukäteen tiedustella että saako sulta vielä tilata eri elukoita? Kun mulla on synttärit tulosssa ja ajattelin että yks elukka lisää ois kiva...? Ihan yksinkertanen on mielessä, vastauksen voit laittaa vaikka tuonne: juuli7@luukku.com tai sitten vaikka tuonne blogiin.

Tiina said...

Ainakin tälläistä on olemassa:
http://netmanner.com/PublishedService?pageID=9&itemcode=70301

Katherine said...

Hanna, that is just beautiful! What patience you must have :)

p.s. - I've left a little award for you on my blog :)

Anonymous said...

Ihania! Tarrapaperi voisi kyllä muuten käydä mutta se on suhteessa mineihin aika paksua ja kiiltävää.
T, Nanna

rosanna said...

Hi Hanna another award for your collection if you want to pick it up. Have a nice day Rosanna

Anonymous said...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀