Sunday, July 31, 2016

Vorssassa - Old time toy fair in Forssa today


Oijoijoi! Kokoonnuimme taas Forssaan Wanhan ajan lelumarkkinoille ja olipa meillä mahtava päivä! Kiitos Esa ja Maria ja talkooporukka ihanasta tapahtumasta.

We had a wonderful fair day. I promised to take a lot of photos, but again, did not have time. There were wonderful things all around the halls.


Minun pöydässäni oli rauhallista.

It was peaceful in my table.


Monenlaista oli tarjolla, vaikka jossain vaiheessa meinasi tulla rimakauhu ja epäusko, että tällä kertaa ei ole mitään. :)

I had a little this and that, even though I had a bit of distrust beforehands. It felt as if I had very little to offer. :)


Meillä kävi vähän vieraitakin. Polikarpa suhtautui vähän nuivasti Röökimummoon (Polikarpa joutui muuttamaan nimeään, koska meille saapui hänen siskonsa, joka siis on nimeltään Hipolita, vaikka ensin luulin, että toisin päin.)

We had some visitors too.


Tässä iltapäivän tilannetta. Minulla olivat hinnat nousseet, koska näiden tekemisessä menee niin kovasti aikaa. Kiitos valtavasti kaikille hyväksynnästä ja ymmärryksestä. Se antoi uskoa jatkoonkin.

Here are some of my things in the afternoon. I raised my prices quite a lot as it takes such a long time to make these. I'm really grateful to all for acceptance and understanding and support. It made me feel so good and gave me tremendous amount of trust in continuing with the miniatures.


Parhain meno löytyi naapurista. Anna toi mukanaan rakentamansa huvimajapihan. Siellä oli hyvät bileet! Meidän porukat haihtuivat hiljalleen kaikki omasta pöydästä naapuriin enkä yhtään ihmettele. :)

The best buzz was in the neighbour table. Anna brought her tent and the yard with her. It was quite a party!


Sisällä ihailtiin valaisimia.

There were absolutely beautiful lights inside.


Pepillä oli pikkuisen plättyjä. Sipulien myyminen taisi käydä tylsäksi, kun hän ja Taneli viihtyivät täällä. Toivottavasti meno ei käynyt aivan hysteeriseksi kotimatkalla. Täällä käyttäydyttiin mallikkaasti.

Peppi hoarded the pancakes. I guess she got bored selling all the onions with Taneli.


Ainon kvartetti soitti ja meidän uusi tyttö taisi vähän ihastua Alexiin.

Aino's quartet played music and our new girl seemed to have a crush on Alex playing the piano.


Verhojen välistä saattoi salakuunnella aikuisten juttuja.

One could hear the adults through the curtains.


Oli mahtava kesäpäivä! Kiitos kaikille! Anteeksi kun en taaskaan pystynyt huomioimaan kaikkia ja välillä olin ihan sekava väsymyksestä. Viimeistelin juttuja ihan viime tippaan asti. Meillä on maailman paras ja hauskin ja ihmeellisin elämäntapa ja iso osa siitä ovat mukana pyörivät ihmiset juttuineen ja huumoreineen ja tarinoineen

It was a wonderful day. Thank you all and sorry I could not see and talk to everybody and at times I was dizzy with the lack of sleep. I made things 'till the very last minute. We have the best and most fun and wonderful life style and a big part are the lovely people taking part in everything.

7 comments:

Nina said...

Taneli ja Peppi buukkasivat matkan Bahamalle....! Tässä kohta, kun saa kuvat blogille niin tyypit auringon alla rantatuoleissa. (Eli aika levotonta oli :D) Kiitos myös itsellesi :)

Aino said...

Kiitos Hanna itsellesi, oli ihanat markkinat ja mainiot puutarhajuhlat! Ihania kuvia olit saanut meidänkin soittajista. :)

Anne said...

Kiitos Hanna itsellesi! Täällä nautitaan ostoksista ja tyttönen kääntyilee ja pyörähtelee ja nauttii mekostaan - selviäisipä kuka, ken hän lienee

Joyce said...

Thank you so much for sharing Hanna! I just love how everyone lives at the shows, having your miniature people doing things. So inspiring! <3

Maria said...

Olipa ihana päivitys :) Aina markkinoiden jälkeen on itsellä sellainen riittämätön olo kun ei vaan ehdi kaikkien kanssa juttelemaan vaikka niin haluaisi. Mä olen jotenkin niin ylpeä siitä että meidän markkinoista on tullut sellainen käsityöläisten paikka <3

Giac said...

Hei Hanna,
Kiitos ihana kuvia. Kuinka kaunis.
Iso hali
Giac

Elizabeth S said...

I love seeing your dolls and your knitwear and although you may have been extra tired for the show, I am very glad to hear that it was worth the work in the end. Welcome to your newest doll and I know that she must already be feeling right at home! :D

elizabeth