Sunday, February 5, 2012

100 000


Totuttelen hiljalleen kättäni 0,4 mm (16) virkkuukoukkuun entisen suosikin, 0,6 mm sijaan. Muutos on aika pieni, mutta kyllä se tuntuu. Tämä minun suosikkilankani toimii ehkä vähän paremmin pienellä koukulla. Tai niin, nyt ihan viime päivät olen vaan keräillyt kuvia Pinterestissä... hulluudella ei tunnu olevan rajoja.

I'm letting my hand practise with 0,4 mm (number 16) crochet hook. The previous favourite has been number 14. It's not a big change, but I can feel it. The vintage silk thread works better with the smaller hook. Well, the last couple of days I've been pinning like there's no tomorrow. Pinterest is addictive, but there's been moments I've really doubted my sanity, collecting pictures in a frenzy-like state...

Mutta tämän postauksen pääasia on se, että kävijälaskuri on ylittänyt 100 000 vierailun rajan, mikä tuntuu aika isolta määrältä. Tämä on kuitenkin vain tämmöinen omaksi iloksi ja muistiin kirjoittamiseksi ja kuvaamiseksi pidetty blogi. Kiitos kaikille kävijöille! Arvonnan palkintoa en osaa vielä sanoa. Jos virkkaan, palkinnon valmistumisessa voi mennä aika kauan, joten kärsivällisyyttä. Jos haluat osallistua juhlintaan, kerro minulle kommentissa minkä haluaisit tehdä, ostaa, saada, nähdä, löytää tai vaikka kasvattaa minikoossa? Asia voi olla suuri, pieni, yksinkertainen, monimutkainen, mahdoton, jo olemassaoleva tai aivan mitä vain. Se voi olla pitkäaikainen ajatus tai hetken mielijohde. Kerron omista haaveistani jossain myöhemmässä postauksessa.

But now to the main issue. I've had over 100 000 visits in a bit over three years and I think it is quite a lot, considering that this blog is mainly just kept to keep photos and some writing to my own pleasure. Thank you so much for dropping by! Hope you've enjoyed your visit. I don't know yet what I'll give away, but it's going to be something I make. If it's crocheting, it may take a while to finish, so patience, please ;o). To take part, please comment on this post and tell me what would you like to make, buy, get, find, see or maybe even grow in miniature? It can be big or small, simple or complex, impossible or something there is already, anything. It may also be something you've wanted forever or just something that comes to mind. I'll tell you about my thoughts later on.


Meidän talon pihalla odotellaan parempia ajokelejä...

Nyt äänestämään! Voi että jännittääkin. Pitkästä aikaa oikein kovasti toivon ehdokkaani voittoa. Voisin olla aika ylpeä Suomesta, jos minun suosikkini voittaa. Voi Pekka! Lykkyä pyttyyn!

Now it's time to go vote! My guy got to the second round and today is the day. We'll have a new president and I really, really want my guy to win. I would be so proud of Finland. Funny to feel this way about politics. Go Pekka!

58 comments:

Taru said...

Onnea ihan hurjasta kävijämäärästä ja super ihanasta blogista! Kylläpä olemme onnekkaita että olet sitä pitänyt omaksi iloksi :) kiitos siitä!
Mitä haluaisin tehdä... "Kasvatta" kolahti siksi kun sellaiset pienet oikeat kaktukset oikeissa ruukuissa oli ihan ensimmäisiä pakko saada miniatyyrejä lähimarketissa. Hinta oli 70 mk kappale ja se oli paljon, silti sain niitä kolme. Ne kyllä kuolivat, mutta ne olivat ihan tajunnan räjäyttäviä. Fiksu äiti kun osti :)
Haluaisin tehdä kannuja, kippoja, tunnen ne jo mielessäni että millaisia niiden pitäisi olla. Kaikkeahan sitä haluaisi tehdä :) Yleensä tulee joku kuva päähän joka jää sopivasti vaivaamaan. Taru

Rosamargarita said...

Felicitaciones por 100 mil visitas! Es un gran número.
Tu trabajo es impresionante, cualquier cosa hecha por ti será un gran premio del sorteo
Un abrazo desde México

Maina said...

Onnittelut mahtavasta kävijämäärästä! Tänään tekisi mieli saada tämä flunssa ihan minikokoiseksi. Tunkisin sen tuonne nukkekodin nurkkaan pois häiritsemästä.

Ilona said...

Congratulations for the 100.000 views of your blog!! I've seen your amazing tiny work for a few weeks now. You're very talented with the crochetwork!! Also the colors you're using I like them very much. When I had a wish to come true, I should wish some crocheted clothes for a miniature baby. For me croching is not impossable, but I've not practice since a long time ago.
Hugs, Ilona

Kikka said...

Onnnittelut huikeasta kävijämäärästä :) !
Toiveeni on, että flunssani paranisi ja pääsisin keramiikkakurssille taas opettelemaan kaikkea...

The Old Maid said...

Congrats on over 100 000 visits!
There are many things I would like to see or have in miniature. Hard to choose ....;)

Lotte said...

Onnittelut Hanna!

Mun haave taitaa kuulua niihin mahdottomiin, haluaisin osata tehdä minikoossa lasia. Jollain ideoilla olen kokeillutkin, mutta mikään ei ole ollut vielä kunnolla toimiva. Keramiikka-jutut kiinnostaa myös ihan hirveästi.

Maija said...

Onnea!
täällä on ilo käydä kurkkimassa.
Kukkia minikoossa haluaisin oppia tekemään.Ostaa voi toki nyttenkin ihanuuksia,mutta omin käsin olisi ihana oppia.

Sinikkam said...

Onnittelut suuresta kävijämäärästä! Jo jonkinaikaa on ollut mielessä virkata nukkeleidille rimpsupitsihame. Itseasiassa sain omaan ideaani lisäintoa sinun tekemäsi neulehameen nähtyäni. Jospa se tulisi toteutettua vielä tänä talvena.

Heli said...

Kiitos ihanasta blogistasi, Hanna! Olet hurjan taitava ja nukkekotisi on ihanan persoonallinen, täällä on ilo käydä!
Minä haluaisin hankkia tytölleni oman nukkekodin, sellaisen isomman, mutta vielä en ole osannut päättää millaisen, niin yhdessähän se täytyy päättää;)

Merja said...

Onnea innostavalle blogillesi ja huikealle kävijämäärälle jatkoa! Nuo pikkiriikkiset virkkauksesi ovat uskaomattomia!

Hissunkissun said...

Mahtava kävijämäärä, onnea! Puutarhurina ja pihasuunnittelijana kiinnostaisi tehdä pihapiiri kiveyksineen, valaisimineen ja istutuksineen. Oikea vesiaihekin siellä voisi olla...

NarinaNäpertää said...

Onnea hurjasta kävijämäärästä! Ihana blogi sinulla ^^

Mitä haluaisin tehdä...

Jo vuosia on yksi suurimmista suosikeistani ollut Tiheikön Väki kirjasarja ja haaveenani ollut jo muutaman vuoden, että "JOSKUS" saisin tehtyä joko koko talon tai edes boxin tämän ihana hiiri-teeman ympäriltä.
Toisaalta taas vähän arkisemmin ajateltuna olisi mukava oppia tekemään edes suurinpiirtein tunnistettavia kasveja =0}

Miniterkuin, Irina

Tuikku said...

Onnea suuresta kävijämäärästä. Mukavaa on täällä aina piipahtaa katsomassa tekemiäsi minejä. Minä haaveilen toteuttavani mangusteille sellaisen maanalaisen kodin. Ihan ei vielä toteutus ole auennut, mutta ehkäpä joskus!

Susan said...

Your vintage silk crochet is superb Hanna!

Nukkistelija said...

Onnittelut kävijämäärästä, huikea luku!

Minä haaveilen Iittalan Kivi-tuikuista nukkekotikoossa, toteutus vaan ei onnistu, yritetty on. Ehkä sinulta onnistuu? :)

Aino said...

Onnea isosta kävijämäärästä ja kiitos ihanasta blogista!

Minulla on kyllä joka lähtöön nukkekotikokoisia haaveita... yksi niistä on tuomaanristi, siis sellainen vanhanaikainen puinen joulukoriste. Lotte mainitsi lisäksi jo lasin tekemisen, mikä olisi kyllä ihan mahdottoman kiinnostavaa myöskin.

ultsu said...

Onnea mahtavasta kävijämäärästä. Minä haluaisin osata tehdä kaikkea ;-). Minua kiinnostaisi oppia tekemään keramiikkaa, työstämään lasia, tekemään mosaiikkitöitä, tekemään puusta kaikenlaista pientä kivaa, osata tehdä massasta hienoja ruokia ja muuta, olisi tosi ihana osata neuloa ja virkata pikku nuttuja ja muita... . haaveita siis on vaikka muille jakaa, mutta aikaa ei (enkä tiedä kyvyistäkään :-( )

malu2 said...

Felicidades!!!Anna, haces unos trabajos preciosos!! a mí me encanta una colcha de ganchillo, con muchas piezas y colores, es fantastica!!!
Besos de las Malu´s.

Susanna said...

Niin siis jos saisikin Estherille ihan OIKEAT kasvit sinne kasvihuoneeseen.. se vasta olisikin taikaa :)

(halaus)

Lil'La said...

Onnea huimasta kävijämäärästä. Vaan enpä tuota ihmettele, blogisi kutsuu kyläilemään aina uudestaan :)
Haaveissa oleva miniaihejuttu on vaikea, koska niitä on siellä niin paljon, mutta yksi on ollut pitkään mielessä ja joskus jossain sopivassa kohteessa sen toteutan, eli toimiva vesiputkisto ja viemäröinti :)

Tiina :-) said...

Ihanaa, että tämä blogi on olemassa! Kiitos!
Sinun viimeaikaiset virkkaukset on upeita ja inspiroivia. Värien sommittelut on niin kohdallaan.
Tällä hetkellä on ykkösenä haaveissa oppia tekemään minipuutöitä.
Kommentteja lukiessa tuli taas lisää haaveita minimaailmaan.

Reetta said...

Onnittelut kävijämäärästä! Oma toiveeni olisi osata neuloa ja virkata minikoossa paremmin. :) Ja olisihan se kiva osata tehdä minikoossa keramiikka ja parempia massalla tehtyjä töitä. :D

Marjatta said...

Onnea ja kiitoksia blogillesi. Jaat täällä ihanaa inspiraatiota :)
Minä haluaisin oppia tekemään niin paljon kaikenlaista, mutta yksi mitä en ole vielä edes uskaltanut kokeilla on nukkekotikokoisten nukkien tekeminen. Olen saanut lahjaksi kirjankin, jossa nukkien tekoa opastetaan, mutta kerään vielä rohkeutta...

Raija Maula said...

Onnea yli 100000 kertaa! Haluaisin saada pikkuriikkisistä neliöistä tehdyn hartiahuivin yhdelle mummolle Hotelli Maulanlinnassa. Mummo asustaa huoneessa nro 512. Minulla ei pysy virkkuukoukku hyppysissä, mutta arvostan suuresti Sinun ja muiden tekemiä upeita luomuksia.

TanttaRalla said...

Onnittelut mahtavasta kävijämäärästä!

Minun haaveenani olisi osata tehdä kaikkea niitä ihanuuksia, mitä muutkin osaa tehdä ;) Tällä hetkellä ehkä päällimmäisenä mielessä on miniruokien ja nukkejen teko.

Lorainne said...

Onnea valtavasta kävijämäärästä! :)

Minun haaveeni on, että saan vielä joskus Villa Vaahterani valmiiksi. Tai eihän sitä varmaan täysin valmiiksi voi ikinä sanoa, sillä mieli ja sisustus muuttuu välillä hetken mielijohteesta. Tapetit ja lattiat olisi kuitenkin mukava saada paikoilleen, ja kaikki tarvittavat huonekalut. Haluaisin myös johdottomia led-lamppuja.

Tuo "kasvattaa" toi päähän vaikka minkälaisia ideoita... Oikeita kasveja... Hmmm... :)

AinoS said...

Onnea ja iloa suuresta käviämäärästä toivotan minäkin.
Minä haluaisin puutyöhön hyviä työkaluja ja koneita, se kiinnostaisi kovasti. Ja kaikki uusi on aina heti tutkittava miten se tehdään mininä. Toivoisin paljon aikaa ja sopivasti ( kierrätys yms. )tarvikkeita mineilyyn.

Merja said...

Unohdin näköjään kertoa mitä haluaisin tehdä. No, haluaisin osata tehdä tuollaisia pikkiriikkisiä virkkauksia ja neuleita ja sitten tahtoisin kyllä uuden nukkekodinkin.....

Heleena said...

Onnittelut!
Virkkaukset näyttävät aivan uskomattoman ihanilta. Haluaisin kokeilla isoäidinnneliöitä ja haaveilen sängynpeitosta, koukkujakin löytyy vaikka kuinka pieniä. Samoin toivon oppivani käpypitsin tekoa, vielä ei onnistu....

Mirka said...

Pieniä nukkekotitavaroita, minkä tekemisestä haaveilen on niin paljon, etten osaa valita, mutta yksi isompi, mitä olen jo pitkään ajatellut, on siikaislainen lasikuisti. Siikaisissa on tehty aivan erityisen hienoja kuisteja (googlella löytyy varmaan kuvia), mutta sellainen on aivan liian mahtipontinen nykyiseen nukketalooni, ehkä johonkin tulevaan.

Nasu said...

Onnea huikeasta kävijämäärästä! Sulla on yksi kauneimmista ja tunnelmallisimmista blogeista. Haaveita on paljon, mutta minikokoinen nypläys ois kiva joskus oppia. Ensin kait pitäis opetella nypläys 1:1 koossa:)

Anonymous said...

Onnea ihanalle blogillesi
Haluaisin tehdä monenlaista pientä.Punoa koreja luonnonmateriaaleista,tilkutöitä,
mosaiikkia,viherkasveja jne.
Haluaisin asua maalla vanhassa puutalossa missä minulla olisi työhuone askartelua varten.
Tarja

Kathi said...

Congratulations on your wonderful work and many visitors to your blog! I would like to have several 1:12 scale miniature macrame plant hangers. I've tried to make one but my fingers are to fiddly. :D
I'm sure you could make them with ease!
Your crochet shawl is so beautiful!
Blessings,
Kathi

Hannele (Violet) said...

Onnittelut kävijämäärän johdosta! Haaveita on niiiiin paljon: saada monet keskeneräisistä miniprojekteistani valmiiksi, oppia tekemään ristipistotöitä minikoossa, tehdä "rottinkihuonekaluja", kasveja paperista ja vaikka mitä...

Jaana said...

Onnea 100-tonnisen saavuttamisesta! :)

Itse haluaisin oppia virkkaamaan ja kutomaan minikoossa. En kyllä tajua, miten voisin koskaan oppia tuota taitoa, kun 2 mm koukutkin tuntuvat itsestäni jo niiiin pieniltä... Kokoa 0.4 mm en uskalla edes ajatella - mutta ehkä joku päivä...

Suvenkorento said...

Onnea blogillesi!

Minä haaveilen valkoisista metallihuonekaluista nukkekotiin :) Rautalangan taivuttelu kauniisti pitäisi opetella ja harjoitella. Valmiit houkuttelisivat, mutta ovat liian korkeita nukkekodin asukkailleni.

Sirkku said...

Kiitos kauniista katseltavasta ja mukavasta luettavasta! Onnea myös blogille ja tietenkin sen omistajalle! Haaveita on, ja pitää olla elämässä paljon,ne kantavat. Yksi haaveista koskee kovasti nukkekotiharrastusta: Toivoisin ajan pysähtyvän, kun alan askartaa, ja tietenkin se saisi rullata vasta, kun senkertainen projekti olisi täysin valmis...

Plushpussycat said...

Congratulations on 100,000+ visitors! What a lovely giveaway--I would love anything mini you made. I cannot crochet, so I would really appreciate something crocheted. I'd love a throw blanket, a white bedspread for my Victorian dollhouse, cute little potholders in red or pink. I know whatever you make will be gorgeous! To answer your question, I would love to find or make mini teddy bears, mini cupcakes with pink frosting, a small wall shelf for my Victorian sewing room, mini plants made from paper, girlie things like perfume bottles and fancy underwear, and mini vintage letters and postcards, oh so many things! ;-) I hope I am the lucky one to win your blog giveaway--my fingers and toes are crossed for good luck! :-) Jennifer

Minna said...

Onnittelut mahtavasta kävijämäärästä! Haaveita riittää haaveiden perään, mutta yksi ajatus on alkanut mieltä painaa. Perheessämme liikutaan aktiivisesti tuolla jääkiekon parissa, olisi kiva tehdä pelivarusteet sekä pelaajille että mokelle, kenties koko jäähalli...hmnnn saiskohan pojatkin innostumaan entistä enemmän;O)

Anneve said...

Onnea blogillesi ja kiitos niistä nautinnon hetkistä joita sitä lukeville olet jakanut.
Haaveita on monia, niin kuin kuuluukin. Ja kaikkea laatuakin; suurta, pientä, toteutuvaa ja niitä haaveeksi jääviä.
Yksi sellainen olisi oppia virkkamaan pientä, kutomaan pientä ja ompelemaan pientä. Kaikessa muussa voi niitä millejä hävitellä ja peitellä, mutta käsitöissä ei.
Onneksi niitä voi ihailla toisten blogeissa kuten täälläkin ja hankkiakin jopa omaksi. Mukavaa kevään odotusta näin pyryn keskelle!

HoO said...

Kiitos Hanna-kaimaseni ihanasta blogistasi! Täällä on niin hurjan mukava käydä katselemassa upeita kättentöitäsi - ja huokailla ihastuksesta <3

Omat minihaaveeni ovat, että Länsitupaan saisin tehtyä keittiön, jotta Lyyli-mummokin pääsisi vihdoin taloon asumaan. Vaikka paljon muutakin sieltä vielä puuttuu, mutta keittiön luulen nyt jarruttavan tätä projektia. Joskus tulevaisuudessa tahtoisin hankkia/tehdä vielä kolmannenkin nukkekodin - nykypäiväisen sellaisen.

Patty said...

I LOVE your crochet abilities and the colors that you choose. I am hoping that you add my name to your giveaway too. Congratulations on your followers and all of the visits that you blog has had. My mini dreams are to complete my Rik Pierce house this year and to start on my Petite Property cottage that I purchased. Where do I find the time????

Heleena Uotila said...

Koska Heleenelund valmistuiksee niin uusi isompi haaste odottaa...Stapleford House.Toisaalta voisi yrittää yhtä ja toista tehdä itse rakantamisen ,sisustamisen ja mattojen lisäksi.Vapaamuurareihinhän tässä on liityttävä .olen vapaasti muuraillut H-lundin ulkoverhousta sormet kontaktiliimasta paksuillaa.-Heleena

Iris said...

Onnittelut mahtavasta kävijämäärästä!
Minä haluaisin saada nukketaloni sisustukse valmiiksi. Seuraavaksi olisi keittiön vuoro, odotan vain sitä inspiraatiota, josko se kohta tulisi käymään minunkin luona.
Ihania käsitöitä sinulla!

Marjukan minit said...

Paljon onnea ensinnäkin kävijämäärästä.Olen vasta hiljan löytänyt sinun blogisi ja ihaillut silmät pyöreänä. Kaunista,kaunista ! Oma haaveeni olisi oppia virkkaamaan ja varsinkin niitä isoäidin neliöitä, edes yksivärisenä : D. Niistä saisi tehtyä peittoa,verhoa,pöytäliinaa,hartiahuivia, ihan mitä vaan : ) nukkikseen. Iso haave ihmiselle joka on virkannut viimeksi peruskoulussa : ))

Anonymous said...

I would wear 3 or 4 of these miniature squares as a neckalce. They are amazing!
Mel Rice

MizKarin said...

So lovely, I would like to create a bedspread for my doll house.

lesley said...

I would like a miniature tummy! But seriously I love all tiny little things, especially knitted and crochet. I have some teeny tiny sweaters which I love.

Joann Loos said...

Your threadwork is nicely done. I've done crochet in size 60 thread. I think sewing thread is 80, which is much smaller.

Donna D'Orio said...

Hello,
Your work is so wonderful. I would love a sweet little doll blanket for my granddaughter to treasure within her tiny doll bed.

Thank you for what you do. It is lovely!

Blessings,
Donna D'Orio

Carol R said...

Congratulations! I love miniature anything. I design and stitch miniature samplers. Please visit and take a look!

Heather ofitserov said...

Special! Very intricate ! Thanks for sharing! Would love some tiny strawberries!

Anonymous said...

beautiful work, I love to crochet with my 14 and 16 hook. I have been combining it with tatting, and lace making stitches, and knitting. been doing mostly free form stuff but I love the granny squares!

Emp.Ty said...

Hei Hanna (ja Leijona) .... löysin sivusi tänään (27.2.2014) monen mutkan kautta ja olen siitä varsin iloinen! Upea nukkekodin täkki/peitto yms... Hienoa seurata kädentyöläisten sivuja!

Marlene said...

I would love to have a miniature cow that I could keep in my yard! I love milk, but in Wyoming we can't buy raw milk. The government thinks it's bad for you, so they take it and put nasty chemicals in it and heat it up to spoil all the good stuff...
Seriously, I love your crocheting! I do a lot of knitting and crocheting but nothing this tiny. I used to sew clothes for little dolls, but even that made my eyes tired! I admire your work very much!

Barbara Worner said...

Congratulations on the many views of your blog. Stitch Diva sent me the link and I love your thread crochet! I haven't crocheted with smaller than 10 crochet thread yet, but your beautiful
work has my imagination going! I will be looking forward to following your crochet accomplishments through your blog.

I can see it would take much longer to make larger items with thread crochet, but the lovely detail would be so worth the wait.

As an American hockey fan, I very much enjoyed following the Finnish team at the Olympics. They were excellent!

Mary said...

Your thread work is so beautiful. I've always wanted to do what you show- a tiny afghan!