Wednesday, February 8, 2012

Toteutusta


Noita edellisen postauksen lautasia olen vähän yritellytkin tehdä. Tuon lautasen muoto ei vaan ole paras mahdollinen. Ympärillä oleva sekamelska on palkintopeiton alku. Nyt houkuttelivat tuollaiset pehmoisemmat värit, joista teen sellaista sylipeittoa, siis vähän pienempää kokoa. Ajattelin ympäröidä nämä vielä sellaisella luonnonvalkoisella, jotta peitto sopisi aika monenlaiseen ympäristöön. Nyt tuntuvat kovasti olevan huudossa sellaiset luonnon- (tai muilla) väreillä maustetut valkeat sisustukset nukkekodeissakin. Juu ja peiton ruudut tulevat vinosti. Tykkään sahalaidasta peiton reunassa.

I've tried a bit of painting (about the plates and such in the previous post) recently, but I don't like the shape of the unglazed plates I have. The mess around the plate is the beginning of a lap afghan I'm making for the give-away winner. I was drawn to the softer colours this time. I'm thinking of a cream border around each square and making the afghan in diagonal to get a zig-zag edge. I think this could be added to many kinds of environments. Now it seems to be rather fashionable to decorate with lots of white and just a taste of colour.

6 comments:

Merja said...

Kivan näköinen lautanen ja suloinen sekamelska nuo peiton palaset.

malu2 said...

Me gustan mucho tus colchas de ganchillo,creo que intentare hacer una, no se, sí me quedara tan bonita como la tuya!!!
Besos de las Malu´s.

Kikka said...

Kaunis lautanen ja peiton luonnostelu kuulostaa erittäin ihastuttavalta!

Eliisa said...

Hieno on lautanen ja noi pikkupalaset...ne on niin sulosia. Otin eilen koukun käteen ja virkkailin 0.6 koukulla ruusua. Tulihan siitä nätti, mutta liian iso mineilyyn. Alkuun mulla oli apuna suurennuslasi :)

Ja ne sun kuvat, meillä taitaa olla samanlainen maku. Ne virkkaus-kuvatkin... en kestä. Voi kun ehtis ja osais tehdä kaikkia niitä!

Ilona said...

I like the design on your mini plate, but I know what you mean.
Have a nice evening, Ilona

ShaniQ said...

Pitkästä aikaa käymässä blogissasi. Oli mukava taas tulla. Ihastelin virkkaustaitojasi, itsellä kun ei virkkaukset luonnistu. :)