Thursday, August 11, 2011

Uutta ja vanhaa laatoitusta - tiling old and tiling new


Oo, Pirtissä on vihdoin hella ja hellan takana laatat. Yhdistin pienehköä keramiikkamosaiikkia ja Tiinan tekemiä ankka- ja kasvilaattoja. Tykkään kovasti. Hella on Hungarian miniaturesista. Hän tekee aivan mielettömiä massakasviksia ja hedelmiä. Ne kirsikat...

There's finally a stove in Pirtti and the tiles behind the stove. I combined mosaic-tiles with Tiina's duck and plant tiles. I like this so much. The stove I bought from Hungarian miniatures. She makes the most amazing polymer clay vegetables and fruit. The cherries...


Tarun kukkalaatat tulevat pesualtaan taakse, mutta tämä allas on vain näön vuoksi. Ajattelin yrittää tehdä altaan itse ja liittää sen jonkinlaiseen kaappiin, jotta saadaan roskikset piiloon. Kyllä on lattia miljoona kertaa parempi nyt, kun sain sen saumattua.

Taru's flower tiles are behind the sink. I'll try to make a new (old) sink and a cupboard under it to hide the trashcan and such. I like the floor so much more now as I finally grouted it.


Postilaatikkokin sai naulansa. Kyllä meidän kelpaa.

Even the mailbox got the nail and hangs by the door. So nice to get things done.


Tässä on sitten uusi tönö sellaisena kuin se oli vielä tiistaina. Nyt se on vähän eri näköinen. Irrotin kaikki ikkunat ja naurettavan pienen oven, sahasin nuo kattoikkunajutskat yläosastaan viistoon, lisäsin katon alle vielä riman verran leveyttä ja pyöristin katon alaosan paperimassalla. Siihen tulee sitten massan kuivuttua käpy-jätskitikku-sälä-kuorrutus.

Here is the new house as it was on Tuesday. Now it looks a bit different. I removed all the windows and the door (which is way too small, like a gnome door), sawed the roof-window thingies tops in diagonal, added some width under the roof and rounded the bottom of the roof with papier mache. I'll add fircone scales and ice-cream stick ends and stuff to make the roof more interesting.


Täälläkin pääsin laatoittamaan. Teehuoneen keittiöön tuli keramiikkaa ja lasilaattaa periaatteella kaapista löytynyttä...

This will be the tearoom kitchen. I combined ceramic and glass tiles. Took something I found in my stashes... bottomless stashes...

10 comments:

tiina said...

Ei oo totta, meillä on melkein samanlaiset kaakelit :D
Odotan ton uuden talon etenemistä!

Patty said...

I love that stove! You must have been the one that beat me to it!! LOL.....I went to Bozse's Etsy store to try and purchase her stove and it was gone! It looks so wonderful in your house. I love the tile work that you have done around it!! It looks lovely!

Tiina said...

Juu ja minä tykkään tästä tunnelmasta myös, kiva olla osallisena. :-)

PrettyMade said...

Ihania kaakeleita ja laattoja ja ihan kaikki! :) <3

Maina said...

Tyylikkäät laatat ja mainioita juttuja muutenkin! Odottelen mielenkiinnolla talon valmistumista.

rosanna said...

Oh so nice !! I love the tiles and how you mixed them up. The stove is perfect in your kitchen.Rosanna

auzilio said...

Que bonita queda la cocina con esos azulejos,me gusta!!.Auxi.

anneve said...

Voi että onkin ihanan näköistä. Laatat sopii justiinsa ja tuo hellakin on kerrassaan suloinen.
Mielenkiinnolla odottelen miltä talo kuvailemiesi muutosten jälkeen näytäkään...
Oot ollut kadehdittavan ahkera.

Taru said...

Pirtti on ihana, tuo postilaatikkokuvakin simpukkoineen, aaah! Minullakin kamalan pieni ovi ostotalossa, mutta taitaa jäädä silleen. Kai niiden täytyy tehdä kompromosseja että saa näyttämään talolta ulospäin. Portaikossakin joutuu kumartumaan. Hieno laatoitusrykäsy ja komeet laatat. Tykkään kun sulla on niin laaja skaala mistä tavaroita on tullut ja kaikki omalla maulla valottuja, tulee niin eletyn ja henkistyneen näköistä.

Marja said...

Hei Hanna!
Mulla on sama talo meneillään. Käypäs vilkaisemassa kuvakansiossani https://picasaweb.google.com/103956515867144906141/Tarula , blogissani ei vielä ole tästä julkaistuna mitään.