Saturday, June 13, 2009

Puuhka ja saalis - Stole and my catch


Tämmöisiä puuhkia kurssilla sitten tehtiin, laitan ohjeen nukkekotiyhdistyksen lehden ohjevarastoon, josta se sitten vuorollaan ehkä ensi vuonna tai sitä seuraavana ilmaantuu lehden sivuille. Miinu ei kyllä kovasti tykkää siitä, mutta ehkä se on Miinun äidin vanha ja sellainen, joka tulee vaan säilytettyä, vaikka käyttöä ei niin olekaan.

Well here's the stole I taught to make at Leipämäki. I made a tutorial for Doll's house association's magazine as well. It will be published probably next year or year after that. Miinu is not that pleased with it, but maybe it's from her mother and she likes to keep it even though she hardly ever wears the poor thing.


Tässä on minun saaliini Leipämäen yhteiskirppikseltä tai siis tässä on näitä esineitä. Pöydällä on Larissan upea malliorkidea massailuun ja kauniita maalattuja posliinivaaseja. Materiaalipuolelta mukaan tarttui nahkaa ja pitsiä ja kankaita ja listaa ja ihana puulaatikko boksin pohjaksi ja tapettia ja lahjahöyheniä.... Hanna on kovasti kauhea harakka... mutta kun niistä voi tehdä niin paljon kaikenlaista... varsinkin jos ei niin paljon netissä luuhaisi...

Here's my catch at the sale at the course. On the table there are Larissa's gorgeus orchid, which was a model for us for making clay-flowers and her beautiful painted porcelain-vases. I also took home lots of materials, leather, fabric, lace, wooden box to make a room, feathers, wall-paper and such... I'm a horrible horrible greedy little magpie... but there is so much one can do with these.... especially if one would not spend so much time hanging out in here...

7 comments:

Saana said...

Voi apua noita huonekaluja! Minulla on ollut lapsena aivan samanlaiset nukkekodissani =D Olipa ihana piristys päivälle. En ollut muistanut noita huonekaluja, kun ovat tainneet ajan saatossa leikeissa hajota ja joutua roskiin. Erityisesti pidin tuosta hyllystä silloin. Tuli lapsuus hauskasti mieleen. Ihanaa.

rosanna said...

Lovely findings, I should have been greedy too.

Heli said...

Kiitos myös sinulle seurasta ja opetuksesta! Kurssilla oli kyllä huippukivaa! Eilisen illan kotona väkersin vielä niitä kaktuksia valmiiksia, en malttanut lopettaa. Orkidea ylitti kyllä kaikki odotukset, siitä oli pakko laittaa kuva jopa Facebookiin :).

krizze said...

Kiitos Hanna hyvästä opetuksesta ja ihanasta seurasta! Osoitit kyllä suurta kärsivällisyyttä meidän suhteen ;).
Tuo sammakkosi on j-ä-r-j-e-t-t-ö-m-ä-n hieno!!

Tiina said...

Kiitos kurssiopelle! Minnan kanssa yritettiin kotimatkalla ideoida jo ensi syksyn kursseja ...
Minä pyörittelin tuota hyllyä käsissäni myös pari minuuttia, mutta se saa varmaan sinun luona paremman kodin. :-)

Mercedes Spencer @ Liberty Biberty said...

Oh you do have a lot of mini fun in Finland don't you! Beautiful stole and wonderful things you found!
Mercedes

Joyce said...

Great items you found! I really like that shelving thing especially