Saturday, June 6, 2009

Lahden markkinat - Lahti fair


Kuvassa Katin uskomattoman kauniit esikot, Wooperin uusia ihania raita-astioita ja Heleenalta tuliaisena Euroopan kiertueelta saatu kaunis kuviollinen pullo.
In the photo you can see Kati's beautiful primroses, Wooper's brand new dishes that look so fresh and a pretty decorated glass-bottle which is a gift from Heleena.

Markkinat on mukavia! Kiitos kyydistä Pekalle, Helenalle ja Petralle ja matkaseurasta Ullalle, oli hauskaa päästä samalla kyydillä ja pölötellä. Itse markkinoilla oli tosi monta uutta myyjää ja ihmisiä riitti koko päivälle. Järjestelyt olivat tosi toimivat ja kaikenlaista mainiota oli koulu pullollaan. Minulla oli ostokielto (itse asetettu), jotta pärjäämme kesäkuun, mutta onneksi voi tehdä vaihtoja ;o). Ostin kyllä lopulta kaksi nukkea Tarulta, mutta minun tapauksessani se on todella hienosti kieltäydytty, vaikka vaikeaa olikin. Mieleen jäi monia minejä ja oli mukavaa tavata ihmisiä, vaikka jutustelu jääkin vähän pintapuoliseksi siellä kaiken hulinan keskellä. Tilasin Miniatyr Världen -lehden, mikä oli hieno homma. Näytteillä oli taas vaikka mitä upeaa. Kiitos järjestäjille, Lahden markkinat ovat tosi hyvät! Kasvakoot vaan!

I like fair-days! Thanks for the ride to Pekka, Helena and Petra and for the travel-company to Ulla, it was fun to go with you all. There were lots of new sellers at the fair. Finnish miniature-scene is getting bigger all the time. Everything worked smoothly and the school was filled with wonderful stuff. I declared a shopping-ban for myself, but luckily I could trade things. I bought just two dolls from Taru and ordered a swedish magazine Miniatyr Världen (Miniature World) and that's it. There was an exhibition of roomboxes too. Lots of nice discussions, even though it's a bit hectic during the day. Thanks for the organisers and let the fair grow on!

7 comments:

Mary said...

Ohhh, sounds like so much fun! I wish there were doll or mini fairs where I lived!

Lotte said...

Olet oikeassa, markkinat oli kivat :)

Sulla kävi kauppa varmaan oikein hyvin, pöytäsi kun oli taas pullollaan kaikkea niin ihanaa. Mulla oli vaikeuksia ainakin valita, mutta siihen ihastuttavaan jellona-pehmoon olen kyllä aivan ihastunut. Kiitos siitä!

leilukka said...

Oli kiva tavata. Kai olis meikäläisenkin pitänyt panna ostokielto päälle....hm

Tallulah~Belle said...

Sounds like you had a wonderful time.

riSa said...

Kiva kuulla, että ostokiellosta huolimatta on sentään jotain kivaa löytynyt kotiin tuomisiksi. :)

Lupasin markkinapöydässä palata asiaan tulevien kissahankintojen suhteen. Laitan jossain vaiheessa meiliä tulemaan.

Anonymous said...

Aivan upea tuo lasipullo! tv. "Nehafon Liisa"

somebody said...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀