Friday, June 3, 2016

250 000 käynnin arvonta - 250 000 Give-away


Nonnis, kävijälaskurin luku meni ohi neljännesmiljoonan ja nyt on arvonnan aika. Palkinnoksi olen neulomassa naisen 1:12 kokoisia kirjoneulesukkia. Vasta toinen on valmiina, mutta arvonta alkaa nyt. 

Well, the number in my visit calculator is over 250 000 so it is time for the draw. I'm knitting socks for a 1:12 lady to give away. One ready, one more to make, but the celebration starts now.


Voit osallistua arvontaan kommentoimalla tämän postauksen alle ja kertomalla kommentissasi mikä on viimeksi sykähdyttänyt sinua jotenkin liittyen pienoiskoon asioihin. Sykähdyksen syy voi olla vaikka mitä, jonkun tekemä ihanuus, joku tapahtuma, uusi tekniikka, jota olet kokeillut, onnistunut itse tehty juttu, joku ihminen, johon olet törmännyt tai jotain ihan muuta. Minun vastaukseeni löytyy täältä. Kyseessä on Nicola Mascallin kirjailtu käsilaukku, jossa on Jens Torpin hopeiset lukko ja ketju. Aivan mielettömän hurmaava!

You can take part in the draw by commenting under this post and telling what has made your heart race in miniatures lately. It can be anything, something you've seen or read about, a thing you've made, a happening you've been a part of or a technique you've learned or the people you've met; anything goes. My pick is here. It is a wonderful embroidered purse by Nicola Mascall with a silver clasp and chain by Jens Torp. I just love it!Vastausaikaa on yli viikko, arvon voittajan sunnuntaina 12.6., joten vastaa ennen sitä. Lykkyä pyttyyn!

You can take part untill Sunday the 12th of June. I'll draw the winner and send the socks anywhere, so you are welcome to take part outside of Finland too. Good luck!

52 comments:

Susanna Hoffren said...

Viimeksi minua on sykähdyttänyt se kun löysin lelukaupasta nukkekotiini sopivat minipossun ja haisunäädän. Etenkin haisunäädän olin halunnut jo jonkin aikaa, sillä sellainen löytyy 1:1 kotoakin :)

Anonymous said...

Varsin kivasti sykähdytti kun deguni hyppäsi nukkekotiini 😮 onneksi suuremmilta vahingoilta vältyttiin ☺

Jennybee said...

What a lovely sock and a beautiful pair they will be! I recently was browsing Pinterest and came across photos of the dark and dingy Diagon Alley which gave me inspiration to pull out a bag of paper clay and to make walls for a roombox. Thanks for such a wonderful drawing and good luck everyone!

pulmusirkku.blogspot.fi said...

Pelkästään tällainen tavoite/saavutus on sykähdyttävää :)

Anonymous said...

Minua sykähdytti viimeksi kun törmäsin netissä kellariin joka oli tehty limsapullosta,kiviä laitettu päälle,oli kaunis ja "oikean" näköinen.Olen aina yhtä ihmeissäni kun katselen muiden luomuksia ne,on uskomattoman kauniita :D
Neea Tammi

Tarja said...

Minua sykähdyttää joka kerta kun näkee jotain kaunista tehtynä minikoossa, etenkin kun tietää mikä työ siellä on takana... niinkuin nuo sinun sukkasi. Ovat niin kauniit ja täydelliset!

Unknown said...

Minua sykähdytti ja ilahdutti ehdottomasti Karoliina Nenosen, mun toiveiden mukaan tekemä Aurinkopöytä <3

Anonymous said...

Jään monesti ihastelemaan nukkekotiharrastajien tekemisiä ja miettimään miten mikäkin on tehty. Sitä haluaisi itsekin oppia tekemään käsillä niin paljon enemmän. Viimeksi minua sykähdytti varmaan omassa blogissa häiden järjestäminen ulkokuvauksineen- siitä tuli hieno tunne kun sai kaiken tarinoitua ja kuvattua. -Heidi Isola-

Falckhouse said...

Minua sykähdytti se että voin ihan oikeasti tehdä jotain 1:12 koossa. Olen niin paljon ihallut muiden tekeleitä ja suunnitellut kaikkea ja nyt aloin oikeasti tekemään. Nukkekoti puolivalmis, tarina aluillaan, mutta tuntui että en ehdi ja nyt kun aloin tekemään aikaakin löytyi

Piikko said...

Moi Hanna!
Ai mikä viimeksi sykähdytti?
Olen mineillyt aika harvakseltaan tänä keväänä, joten tätä piti oikein miettiä.
No, Tampereen juhlanäyttely oli minusta todella sykähdyttävä. Ihan meinaan vieläkin pakahtua ihastuksesta!
Omiin mineihini liittyen viimeisin sykähdytys oli pari viikkoa sitten, kun ystäväni tuli käymään. Pitkästä aikaa kurkisteltiin Rauhan Aurinkoiseen. Siellä oli vielä joulukoristeita. Ja kissa koikkelehtimassa keittiön pöydällä! En yhtään muista, milloin kissa on pöydälle päätynyt. Siinä katsellessa meille tuli vahva epäily, että nukkiksessa eletään jotain ihan omaa elämää. :D
-Juuri nyt sykähdyttää kovasti nämä palkintosukat! ♥
Terkkuja! :)

Pikkuisia -blogin Teija said...

Sydämeni sykähtelee kanssasisarien tuotoksista tiuhaan mutta viimeisimmäksi taisin huulipyöreänä hämmästellä Salla Heikkilän fimosta tekemiä raparperinvarsia... Toinen aktiivinen sykähdyttelijä on Karoliina Nenonen... <3 :)

mmiuj said...

Minua sykähdytti nähdä nukkisremontin alta yks huone kokonaisuutena kun asetteli alustavasti tavaroita paikalleen. Tuli tunne että ehkä talo vielä valmistuukin :-D

Miniaturemad said...

Hello! A wonderful giveaway! What has caused my heart race? Absolutely honestly speaking... your socks from the previous post! I love your dolls and your woolen miniature clothes. I am not able to knit in such a small scale so I visit your blog to cheer my eyes!

kittyandkatminiatures said...

My heart has been racing on Instagram! Many new and non traditional approaches to miniatures such as very simplistic scandanavian designs that roughly follow 1:12. It's nice to see a new generation of miniature enthusiasts.

Susanna said...

Meidän nukkiskerhon ihanat naiset <3
Ne jaksaa sykähdyttää joka viikko. Vaikka olisi ollut kuinka karsea päivä, niin johan löytyy nauru ja inspis!

Armiida said...

Viimeksi minua sykähdytti kun löysin you tubesta kivan ohjeen, miten kuumaliima "panoksesta" tehtin vesipullo.
Ja aina ja ikuisesti sykähdyttää, kun näkee aivan aidon ja oikean näköisiä minitavaroita.

Raija Maula said...

Ilahduin kun sain Hurauskadun Siniseen Taloon uuden lisäkerroksen eli basementin. Sen maalaus ja tapetointi on kesken, mutta kunhan kesä kääntyy syksyyn, niin sitten tulee taas aikaa nukkekoteiluun, nyt teen töitä puutarhassa ja mökkeilen.

Anonymous said...

Minua sykähdyttää, mieheni on lupautunut viemään minut Lahden miniatyyri markkinoille. En koskaan ole käynyt vastaavissa tapahtumissa.
- Jaana Rajalampi

Salla said...

Minua kyllä ovat sykähdyttäneet nuo sinun sukat ja sukkahousut. Olen itse surkea neuloja ylipäätään ja noin pienien tekeminen tuntuu minusta ihmeeltä!

Britt said...

I like to participate in your very fine give-away
I have found some fine photos of dollhouses on pinterest that´s were very inspiring
Britt

Joc said...

What has made my heart race in miniatures lately is these iron furniture by Nunu's House, I couldn't try to sold it : http://koapin.blog61.fc2.com/blog-entry-734.html
and : http://koapin.blog61.fc2.com/blog-entry-734.html#more

Your sock has beautiful colors.

Nina said...

Silloin, kun iskee jokin _pakko_ toteuttaa visio, joka ottaa tuulta alleen ja lähtee konkretisoitumaan. Viimeistään sitten, kun vision saa toteutettua. :) Lisäksi viikkojani on sykähdyttäneet ihanan aktiivikseksi muodotuneet kerhoillat. :)<3

Maria said...

Voi mikä arvonta!
No mua on tässä männä viikoilla sykähdyttänyt kaks asiaa. Yhden ihanan minipuutarhurin kukkapäivitykset ja sitten keikahti sydän väärinpäin kun näin maailman ihanimmat pienet sukkahousut <3

riSa said...

Yleisesti ottaen kyllä aina hiukan sykähdyttää, kun näkee jonkun toteuttaneen onnistuneesti mininä esineen, jota ei itse ole tullut ajatelleeksikaan kokeilla. Mutta toki vieläkin enemmän sykähdyttää, jos onnistuu ihan itse keksimään jotain "uutta" minikoossa toteutettavaksi. :)

Viimeisimmät konkreettiset sykähdykset taisin kokea reilu kuukausi sitten, kun kävin Irlannin reissulla tutustumassa Tara's Palaceen ihan livenä. Kun lyhyellä henkilökohtaisella opastuskierroksellani kuulin, että lipaston avain kääntyy lukossa, niin eihän siinä voinut kuin huokailla. ;) Ja ne kirjaston 1500 luettavaa kirjaa...

elizabeth s said...

I am currently feeling inspired by the architecture of Venice, the city where my new dollhouse project "Villa Leone" is located.
Research has led me to explore that city in detail to try and capture its flavor as well as some of its long history, in my dollhouse. For me, this project is not only inspiring but also challenging; very much like going back to school for a crash course in VENICE 101!

Anonymous said...

Minua on viimeksi sykähdyttänyt netistä löytyneet kuvat ja ohjeet mineilyyn. Niistä saa paljon inspiraatiota ja innostusta tekemiseen:)

Daydreamer said...

I Love your knitting! Please include me in your giveaway!!! As for what makes my heart race.... Oh there are so many things! Right now it is trying to make 1/144th scale room boxes and dollhouses for the Dollhouse! The tiny tiny details when they come together are just enchanting! I am currently making dolls that are 10 to 12 mm tall!!! And they are dressed in silk and velvet gowns!

Britt said...

I llike your socks very much
I have found some interesting dollhouses on pinterest that can inspire me.

Maria said...

Sun tekemät neulotut sukkahousut 😍 - voiko olla enää mitään ihanampaa!
Tyttöseni saama stipendi käsityön taitajalle - hän on niin taitava 😘

jirps said...

Minirintamallani on vallitsee syvä hiljaisuus kevään ja kesän ajan, enkä ole nyt päässyt iloitsemaan mistään uusista tekniikoista tai muusta sellaisesta. MUTTA, kylläpä vaan olen sykähdyksiä saanut! Musta on aivan mielettömän ihanaa, kun monet tutut rakkaaat ja vähän tuntemattomammatkin ihmiset antavat silloin tällöin jotain pientä aarretta matkaan.

Ehkä liikuttavin juttu on nyt lähipäiviltä; löysin työharjoittelussani kuolleen ötökän. Ohjaajani kävi etsimässä tulitikkuaskin sitä varten ja seuraavana päivänä antoi vielä muoviputkiloita, joista voin tehdä ötökkökokoelmalleni lasikupuja. Siis vau :D.

Niiiiiin ja sitten löysin meidän The Vintiltä kasapäin tämän talon vanhoja tapetteja. Vähänkö oli liikuttavaa!

Paivinblogi said...

Tällä hetkellä eniten viehättää luonnonkukkien kerääminen nukkekodin kukkamaljakkoon koristeeksi. Kestävät vain vähän aikaa, mutta niiden "keksiminen" on oma, halpa ilonaihe!

Leila said...

Ehkä se Tampereen näyttely.. Sen jälkeen on tapahtunut niin vähän tässä maailmassa. Ja nuo sukat ovat aivan sykähdyttävät myös, täydelliset Sandran paleleviin varpaisiin..

Sirkka Ulkuniemi said...

Minua sykähdyttää sellaiset monilahjakkaat nukkekotiharrastajat/-ammattilaiset, jotka loihtivat mistä materiaalista hyvänsä taiturimaisesti henkeä salpaavia taidonnäytteitä. Arvostan suuresti heidän taitojaan ja töitään ja olen iloinen heidän onnistumisistaan.
Olisi ihana voittaa kauniit sukkasi, joten haluan mukaan arvontaan.

Unknown said...

Nämä sinun tekemät vaatteet on kyllä ihania. Niitä on ilo käydä katsomassa. Nekin sykähdyttävät! Suurensuuren sykähdytyksen olen saanut näistä ihanista superhienoista miniatyyreistä: http://apricot33anzu.blog4.fc2.com/blog-date-20151003.html Omissa tekeleissä on sykähdyttänyt luonnosta kerätyt kukkakimput nukkekotiin, luontoa kun ei vaan voi jäljitellä!

Unknown said...

Tampereen Verkarannan näyttely sykähdytti minua erityisesti. Ihana, että niin monet osallistuivat ja toivat esille omia totetutuksiaan minimaailmasta. Toivottavasti ehdin joskus toteuttamaan näyttelyssä saamiani ideoita.

Anne said...

Minua tuppaa sykähdyttämään aina vähän väliä, mutta sellanen kestosykäys josta jaksan hurmaantua edelleen, on nuo sinun mini-istutukset, puutarhat ja aidot kasvit. No niin, taas läikähti rinnassa.

Anonymous said...

Minua on lähiaikoina sykähdyttänyt netistä löytyneet kuvat ja ohjeet. Niistä saa inspiraatiota tekemiseen:)
Siiri

rosanna said...

Thank you very much ! Please count me in :o)
My lately seen fav piece ? definitely the works by Ketty Pierro, she is Italian and makes absolutely stunning, sweet items
Rosanna

Elina Kalli said...

Kirjoituskurssilaiset nauroivat minulle: miten joku voi olla niin onnellinen tyhjästä laatikosta. Onnistuin olemaan teekaupassa oikeaan aikaan!

meRitan nukkis said...

Vuosien varrella sykähdyttäviä hetkiä on varmasti ollut useita. Aina ihastelen taidokkaasti tehtyjä kenkiä :-) Ihastelen myös tekemiäsi upeita neuleita ja näitä niin mageita sukkia :-)

Miia said...

Minua sykähdytti viikonloppuna Torissa myynnissä ollut vanha Lundby alakertoineen ja parvekkeineen. Laitoin ostoviestin, johon ei koskaan vastattu. Joku toinen oli ollut nopeampi. Ihana arvonta!

Paulakum said...

Vaikka blogi onkin ollut aika lailla jäissä ja minitekeminen muuutenkin, ovat näin alkukesän fiiliksissä sykähdyttäneet minipuutarhat - ja erityisesti sinun ruukkupuutarhasi :)

Kirsi said...

Minua sykähdytti, kun näin täällä ( en nyt muista tekijää) harrastajien sivuilla 2 poika vauvaa. Ne oli niin aidon näköiset. Mä en takuu kun mä en osaa tehdä nukkeja . Haluaisin niin oppia. Oli myös kiva penkoa tässä yx päivä svappi laatikoita. Samalla aloin jo kuumeisesti miettiä jouluvaihtoa ja sitä milloinhan siitä uskaltaisi alkaa täällä keskustelemaan??

Tiina said...

Oikein tuli hyvä mieli, kun löysin paikallisesta kirppikseltä nukkeperheen, josta sain vielä tinkimättä 'perhe'alennuksen sekä pienen pienet muoviset nukenvaunut mukaan. :-)

Titta said...

Minua sykähdytti kun pitkän mineilytauon jälkeen kaivoin tyttärentyttären rikkoman leena-nukkeni esille ja korjasin sen jäsenet. Sitten löysin nukkis kirpparilta sille uuden villatakin. Taas minua viedään tähän nukkismaailmaan kuin pässiä narussa, mutta en valita vaan nautin :)

Anonymous said...

Pitkästä aikaa katselin kanssaharrastajien blogeja ja ihanuudet nähdessäni ajattelin, että pitäisikö itsekin taas mineillä jotain kivaa muutaman vuoden tauon jälkeen. Todella inspiroivaa katsella muiden näperryksiä! -Sinikka-

NarinaNäpertää said...

Minua sykähryttää aina kun löydän jotain materiaaleja nukkista varten milloon mistäkin - viimmeksi taas kirpparilta. Ja silloin kun saan jotain tehtyä itse, se on niitä pieniä voittoja ajatuksesta "tuskimpa minusta on siihen"..

Toisten nukkisblogien katselu jaksaa sykähdyttää joka kerta. Aina sitä ihmettelee ja ihastelee toisen taitoja (ja toivoo, että itseltäkin löytyisi vastaavaa) ja kun näkee toisten oivalluksia esim. jossain "trash-to-treasure" osasto tyypisillä jutuilla ja mietti, että miksi ihmeessä en ole ite tuota ja tuota tavaraa osannut oikealla silmällä katsella..

Mutta ehkä kaikkein sykähdyttävintä on saada mitä tahansa mineihin liittyvää lahjana ilman ennekko ilmoituksia eli ihan yllärinä - viimeksi tyttäreni toi tuliaisina "enklannista asti" muutaman pikku hahmon nukkistelujani varten (ovat alunperin ilmeisesti pyyhekumeja) - muisti että keräilen kaikenlaista pupu sälää 1:12 mittakaavassa, joten pari sellaista tuli kun olivat setissä joka oli sattunut hänellä vastaan tulemaan... Ja hassu äiti oli tippa linssissä kun toinen oli muistanu :)

Marjatta said...

Kaikki nämä sinun neulomat ihanuudet sykähdyttävät aina!
Minulla on myös yksi sykähdyttävä työ odottamassa: olemme muuttaneet ja kaikki minitavarat on vielä laatikoissa hellästi pakattuna. Aion varata rauhallisen lomapäivän Marjatan talon uudelleen järjestämiselle ja nauttia joka hetkestä, kun en ole viime aikoina ennättänyt paljonkaan mineillä.

Liisa Haukijärvi said...

Tänä vuonna minua on ilahduttanut /sykähdyttänyt Tampereen Verkarannan upeaakin upeampi näyttely JA kevään Keuruun viikonloppu jossa sain kuin sainkin itse tehtyä pihakeinun JA meidän seudulla "henkiin herännyt" nukkiskerho jossa huippuihania, taitavia ja auttavia kerhokavereita (olen oppinut paljon heiltä <3).

Merja said...

Jopas on kauniit sukat! Arvontaan pitää päästä mukaan, mutta mikä minua erityisesti on sykähdyttänyt...hmmm.... no kyllä se taitaa olla Kensingtonin nukkekotimarkkinat, siellä on jälleen olin aivan pää pyörällä kaikkien ihanuuksien keskellä.

Anna said...

Osallistun, jee, muistin ja ehdin! Hmmm, minua on nyt sykähdyttänyt eniten Barbien vintage-vaatteet, miten hyvin tehtyjä! Toivon että niitä opiskelemalla oppisin jotain vähän pienempäänkin mittakaavaan, mutta eniten sykähdyttää ihan vaan se hiplailu!

Nukkemaailmani said...

Tänään minua sykähdytti meidän nukkiskerhon ihanat naiset.