Friday, June 10, 2016

Kokeiluneuleita ja valmiit sukat - Knitting experiments and the socks


Edith on tässä minusta ihan flamencohenkinen. Kokeilin reikäraitoja hihoihin ja minusta keventävät ja koristavat ihan kivasti.

Edith is modelling an experimental gardigan with sleeves decorated with stripes of dropped stitches. I like the effect, summery and light.


Kokeilin myös yksinkertaisia palmikkoja tuonne raitojen väliin ja kokeilusta tulikin paidan sijasta leninki. Tein miehustan yläosan ihan eri tavoin kuin tavallisesti, olin oikein polleana, mutta kuvaa katsoessani huomasin, että se näyttää ihan samalta, kuin vanhalla tavalla tehtynä. No, selkämyksestä tulee sentään vähän erilainen.

Lauha likes her green dress very much. I tried a simple cable between the dropped stitches and it's nice, but would look better on a sturdier yarn.


Neuloin myös sukkikset. Voi kun olisi aikaa ja kroppa kestäisi jatkuvaa neulomista. Olisi kiva tehdä näitä enemmänkin. No, ehkä parit lapsinukeille.

I made tights too! I wish I had more time and knitting would be less immobile and gentler on my wrists and shoulders. It would be fun to make many, these look so funny.


Viime aikojen neulesuosikki on kuitenkin ehdottomasti tämä haalari. Voi että, tuommoinen vaate voisi olla kiva (tai sitten ei, mutta jos se olisi ihmiselläkin näin).

My favourite of the knitting I've done lately is this cosy Summer jumpsuit. How comfortable would this be! 


Arvontasukat valmistuivat. Nämä on neulottu kirjoneuleena kahdesta liukuvärjätystä langasta. Värien muutos tekee minusta näihin tosi hauskan tunnelman. Vielä ehtii osallistua tänään ja huomenna vastaamalla täällä kysymykseeni. Kiitos jo nyt kaikille vastaajille, teidän sykähdyksiänne on ollut ihana lukea. Moni juttu tuntuu hauskasti tutulta.

The celebration socks are done now, knitted in colour work with two variegated threads. I like the effect of changing colours. You can still take part in the give away draw by answering my question here. Thank you so much for all the commentators so far. It's been lovely and fun reading your replies. We have so much in common, us miniature lovers. 

3 comments:

PILAR6373 said...

Me encantan todos los modelos!!!
Besos.

Sirkka Ulkuniemi said...

On mukava seurata näitä neulekokeiluitasi. Tuloksena on tosi mielenkiintoisen ja ennakkoluulottoman näköisiä vaatteita. Reikärivejä ei ole tullut milloinkaan kokeiltua käsinneuleessa, mutta neulekoneella niitä saattaa syntyä vahingossa, kun silmukka tippuu ja purkautuu monta kerrosta itsestään.

Elizabeth S said...

I love your new knitwear creations! As usual, they look very comfortable to wear and your mini models look perfectly happy to being wearing them too! :D