Tuesday, February 9, 2016

Parvekeremontti ja kaisloja - Balcony and reeds


Pirtin parveke on odotellut ovea ja kaidetta jo vuosia, mutta nyt on homma tekeillä. Virittelin tämmöiset rautalankakaiteet ja pariovet nahkasaranoilla, eli kovasti kotikutoista, niin kuin Pirtin tyyliin sopiikin. Ovet ovat vielä vähän vaiheessa, mutta rupuisista kaiteista tykkään kovasti.

My house has been waiting for a balcony door and rails for years. I made wire rails and doors with leather hinges, so very homespun building as the style of the house requires. Doors are still a work in progress, but the rails I like like this, very crungy.


Rantamajan katolle tein kaisloja, jotka kylläkin näyttävät enemmän joiltain määrittelemättömiltä heiniltä. Sekin käy hyvin. Täällä ei tarvitse olla niin tarkkaa.

I made a bit of reeds for the beach house roof.


Työpöydällä näytti jossain vaiheessa tämmöiseltä. Kaiteet olisivat olleet ihan kivat tuommoisena valkoruosteisina myös, mutta rupuinen musta voitti.

My desk looked like this at one point. I like the rails like this too, rusty white, but the crungy black won this time. 


Tyhjensin talon pientä kuvausreissua varten. Tuleepa harjoitusta, kun olemme todennäköisesti muuttamassa kesällä toiselle paikkakunnalle. Uskomattoman paljon kamaa siellä oli. Täyttivät monta laatikkoa.

I emptied the house for a trip to a studio for taking pictures. The amount of stuff inside was unbelievable. Several boxes filled. But it will be fun to choose what to put back inside.5 comments:

Riitta said...

Hienot kaiteet ja kasvillisuus, tunnelma ennen kaikkea! Nukkikseen mahtuu kyllä uskomaton määrä tavaraa, aina sitä yllättyy.

Giac said...

Hei Hanna,
Rakastan vuotiaiden kaide! Se näyttää vain kaunis!
Iso halaus
Giac

jirps said...

Oijoi! Onpa hentoja ja kauniita kaisloja, melkein kuulen niiden suhinan :). Kaiteiden taivutteluhommelikin on kyllä todella onnistunut, ihanat! Tyo tyhjä huone on puolestaan haikea. Muuttaminen on aina kivaa, mutta aina se "vanha koti tyhjänä" on jotenkin niin hylätyn näköinen, että ei sieltä melkein haluaisikaan muuttaa. Mutta onneksi tästä Pirtin tyhjyydestä nyt kuitenkin ponnistaa mitä ilmeisimmin jotain uutta kivaa :)

PILAR6373 said...

Ese balcón te ha quedado muy real!! está genial.
Besos.

Merja said...

Suloinen rantamaja! Nuo rautakaiteet ovat mahtavat!