Thursday, December 4, 2014

Viidettä viedään - Fifth day


Kaamosaika on aika tiukka vaihe vuotta minulle. Yleensä joulun läheisyys auttaa, mutta tällä viikolla on ollut hiukan vastoinkäymistä. Näiden aamuisten onnen hetkien merkitys on eilen ja tänään ollut huipussaan. Miten nämä osuvatkin näin upeasti meille? Ihan paras lehmä ja suloistakin suloisempi ottomaani.

This morning I found the most perfect little cow and an ottoman. I've had a bit difficult two days and I must say that these daily moments of happiness help enormously.


Meille muutti tämmöinen neito nimeltä Catnip. Hän asuu tyttären hyllyssä, lattia on jo askarreltu, mutta seinäpaperia vielä etsitään ja pähkäillään, miten tehdä ikkuna hyllyyn. Tyttären joulukalenterin luukuista löytyy tänä vuonna vaatetta ja varustetta tähän, vähän isompaan kokoon. Tässä Catnip esittelee, miten Petran pakkauslaatikko sopiikin hälle just passelisti. Huonekaluja hällä on toistaiseksi tasan yksi säkkituoli, joka on sekin vähän turhan täysi. :) Catnip esiintyy myös Instagramissa, pullip_catnip jos joku on näistä pallopäistä innostunut. Siis kaikella rakkaudella, alan tahtomattani lämmetä...

My daughter's Catnip shows how good Petra's box is for her storage. Nothing goes to waste here... :)3 comments:

Merja said...

Oooh mitä ihanuuksia joulukalenteriluukuistasi onkaan löytynyt!

The grandmommy said...

These would cheer me up on difficult days too. Nice finds.

Eliisa said...

Voi Hanna, nyt olen kade tyttärellesi :) Meidän tytön Pullip nukke ei tule saamaan ihania neuleita, mutta sinun kylläkin, olet niin taitava! Me ollaan hurahdettu täysillä, tytär Pullippeihin, äiti Blytheen... vie niin mennessään.. pitääpä tsekata Insta..